Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Magia dulceţii de pepene de Bucovina

Teoretic, nicio gospodină nu ar mai trebui să-şi piardă timpul cu făcutul dulceţei, în condiţiile în care magazinele sunt pline cu tot felul de sortimente! Cu toate acestea, multe românce nici nu concep să cumpere dulceaţă de-a gata.

Vezi și

 Teoretic, nicio gospodină nu ar mai trebui să-şi piardă timpul cu făcutul dulceţei, în condiţiile în care magazinele sunt pline cu tot felul de sortimente! Cu toate acestea, multe românce nici nu concep să cumpere dulceaţă de-a gata.Este o decizie cât se poate de corectă, pentru că - în caz contrar - reţetele vechi de zeci de ani s-ar pierde. Oricum, multe dintre ele nu se mai fac decât la nivel local. De exemplu, dulceaţa făcută din pepene de Bucovina. Ce are ieşit din comun acest tip de pepene? Nu este un pepene obişnuit, ci unul altoit cu dovleac.

Departe de vâltoarea oraşelor, acolo unde tradiţia nu este alterată de niciun firicel de modernism, gospodarii au îmbinat un dovleac cu un pepene. Aşa a rezultat pepenele de Bucovina din care se face o dulceaţă faimoasă prin acele locuri!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Magia dulceţii de pepene de Bucovina