Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Manichiură asortată la stare

Saloanele de manichiură din Bucureşti sunt solicitate în fiecare zi de zeci de femei care vor să pară îngrijite. Însă unghiile curate şi pilite nu spun totul despre ele. Culoarea este cea care le defineşte.

Vezi și

 Femeile aleg oja ca să-şi exprime starea de spirit, pentru că le este simplu. Şi totuşi, care e semnificaţia culorilor? Studiul americanilor arată că roşul inspiră încredere şi putere iar galbenul starea de fericire. Femeile care visează la bani vor purta un verde de dolar pentru a îi atrage, iar doritoarele de socializare - albastru.

Fiindcă e o nuanţă care calmează, mov-ul va ajuta doamnele să ia decizii corecte, iar violetul va aduce creativitate. Amatoarele de roz sunt nişte romantice, iar cele care au manichiura neagră îşi doresc doar să fie lăsate în pace.

Deşi nu ne plac situaţiile gri, iată că oja în această nuanţă ne dă speranţă. Şi auriul - bine înţeles - bogăţie. Majoritatea femeilor au însă o preferinţă comună.

Pentru a schimba starea de spirit a clientelor, manichiuristele susţin că trebuie să se comporte ca un psiholog uneori.

În acelaşi timp însă, specialiştii avertizează că o culoare puternică la unghii ar putea distrage atenţia interlocutorului de la mesajul pe care femeia îl are de transmis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Manichiură asortată la stare