Antena Meniu Search
x

Special! Mobila modernă, la meșteri se face

Când ne amenajăm sau reamenajăm casa, toţi vrem un mobilier frumos, la modă şi dacă se poate semnat şi de nume importante din industrie. Dar puţini sunt cei care îşi permit preţul, uneori exorbitant, al unui mobilier de bucătărie, spre exemplu.

Vezi și

 Aşa că ce e de făcut?! Păi, faci o poză şi dai repede fuga la un meşter priceput. Este metoda multor români. Odată ajunşi în atelier, nu trebuie decât să arătaţi modelul pe care îl vreţi, iar de aici meşterul îşi face treaba. Zece zile - atât durează până să aveţi în bucătărie mobila din catalog sau cea pozată în magazinele de lux.

Ateliere unde se face mobila la comandă se găsesc în toată ţara. De regulă, cei care lucrează în aceste ateliere sunt din vechea cooperativă de stat transformată în societate comercială, iar în cadrul ei lucrează toţi vechii meşteri buni. Sigur, nu toţi românii consideră că este o afacere să cauţi mobila dorită, iar pe urmă să cauţi pe cineva care să ţi-o facă.

Doar că preţul este în funcţie de dimensiuni, dar şi materialele folosite. Dar ca şi în industria textilelor, de cele mai multe ori însă, este mai rentabil să faci comandă, mai ales dacă vorbim de mobilă proiectată de designeri cunoscuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Mobila modernă, la meșteri se face