Antena Meniu Search
x

Special! Nu îți trebuie seif pentru un ten de aur

După cum sunt femei care nu ar renunţa la şapcă sau la pălărie, de teamă să nu se bronzeze pe faţă, tot aşa există doamne care nici nu concep să iasă din vară fără o piele arămie!

Vezi și

După cum sunt femei care nu ar renunţa la şapcă sau la pălărie, de teamă să nu se bronzeze pe faţă, tot aşa există doamne care nici nu concep să iasă din vară fără o piele arămie! 

Pielea devine uscată, iar ridurile sunt din ce în ce mai evidente. Pentru a nu ajunge într-o asemenea situaţie, aveţi la îndemână o soluţie. istorică. Masca făcută din pulbere de aur. Nu e un moft, nu e o invenţie recentă. Tratamentul era folosit de celebra Cleopatra, regină a Egiptului, pentru a-şi menţine prospeţimea tenului.

Într-o ţară ca Egiptul, în care soarele este nemilos, un tratament care să-ţi revigoreze tenul este esenţial. Cleopatra ştia clar cum să aibă pielea imaculată şi scăpa de petele şi de iritaţiile solare folosind o mască din pulbere de aur. Secolele au trecut, iar secretul Cleopatrei a ajuns în zilele noastre, doar că pe lângă praful de aur, au mai fost adăugate câteva ingrediente.

Conţine foarte multe ingrediente naturale ca rodia, germenii de grâu, uleiul de avocado, untul de shea şi vitamina E.

Un astfel de tratament cu pulbere de aur este esenţial după o vară în care aţi stat mult la soare.

Curăţă pielea de toxine, luminează tenul, are efect antioxidant, antiîmbătrânire şi ne ajută să scăpăm de irirtaţiile pielii provocate de soare şi solar excesiv.

Paşii pentru aplicarea măştii sunt simpli.

Înainte de aplicarea măştii cu aur, trebuie să demachiem zona foarte bine. Trebuie să folosim un peeling.

După ce celulele moarte sunt îndepărtate trecem la aplicarea propriu-zisă a măştii cu pulbere de aur.

Masca se aplică de jos în sus cu ajutorul unei pensule speciale. +9,14 Un astfel de tratament se poate face o dată pe lună.

Mască ajută tenul să se regenereze.

Este pentru prima dată când îmi aplic o mască de aur. Mă simt minunat acum, fresh, să vedem şi după.

Douăzeci de minute acţionează masca pe faţă, apoi este îndepărtată uşor, iar rezultatele sunt deja vizibile.

Îmi simt pielea hidratată. M-am uitat în oglindă şi mi-a plăcut să văd tenul luminos. Mi-a prins bine după vară acest tratament.

Un alt avantaj al măştii din pulbere de aur este că poate fi aplicată indiferent de vârsta pe care o aveţi, atâta timp cât nu faceţi mai mult de un astfel de tratament pe lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Nu îți trebuie seif pentru un ten de aur