Antena Meniu Search
x

Special! Ridicolul se măsoară în rochii scurte

Prima condiţie pentru a vă prezenta corespunzător în club este să nu ţineţi cont de modul în care arătaţi. Nu contează dacă aveţi fundul mare şi picioarele cam groase. Sunteţi blondă? Aveţi gene false şi ruj roz? Unghiile sunt vopsite cu model? Începutul este promiţător.

Vezi și

Prima condiţie pentru a vă prezenta corespunzător în club este să nu ţineţi cont de modul în care arătaţi. Nu contează dacă aveţi fundul mare şi picioarele cam groase. Sunteţi blondă? Aveţi gene false şi ruj roz? Unghiile sunt vopsite cu model? Începutul este promiţător. 

Alegerea rochiei pentru o noapte petrecută în club este cât se poate de complicată! Nu pentru românce, pentru că - la noi - există regula ca toate să se îmbrace în negru, cât mai scurt, cât mai mulat. În Occident, însă, culorile şi imprimeurile sunt obligatorii. Normal, rochiile sunt tot scurte şi tot mulate. Dar cel puţin sunt colorate. Iar acum să vedem cum arată o colecţie de rochii tocmai bune pentru o distracţie de noapte.

Setul de reguli pentru alegerea rochiilor este simplu. În primul rând, lungimea. Dacă vreţi să păreţi serioase, trebuie să fie doar cu două palme mai sus de genunchi. Asta nu înseamnă că trebuie să eliminaţi dantela de tip perdea. Cu cât mai multă, cu atât mai bine. Dacă rochia nu e cât o batistă, măcar să fie transparentă. Iar dacă nu e roşie, poate să fie roz. Nu contează că mai aveţi una albă, acelaşi model.

Dacă doriţi să aveţi un aer copilăresc, de şcolăriţă fugită de-acasă în cămăşuţa de noapte, puteţi opta pentru un model decoltat, alb cu floricele albastre şi cu danteluţă neagră. Stil, în cel mai pur sens!!! Pentru un aer misterios, cămăşuţa de noapte intitulată "rochie" poate fi bleumarin cu floricele albe. Şi danteluţă neagră.

În cazul în care petrecerea are loc pe marginea unei piscine, alegeţi o rochie care să sugereze faţă de masă cusută de o bustieră albă. Este veselă şi tinerească. La fel ca şi rochiţa albă cu floricele roz. În acest caz, este indicat să staţi toată noaptea în picioare. Şi să respiraţi, ori de câte ori materialul v-o permite. Dacă sunteţi mai îndrăzneaţă, purtaţi o rochie roz-electric. La fel de strâmtă.

Dacă vreţi să faceţi senzaţie, e bine să aveţi o rochie albastru-electric. În acest caz, lungimea trebuie să fie de trei palme deasupra genunchiului. Dacă este prea cald pentru mânecă lungă, încercaţi o rochie mov pal cu alb. Strâmtă. Cât se poate de strâmtă.

Acum vine şi rândul rochiei negre, pentru că e obligatoriu să aveţi şi aşa în garderobă. Ea trebuie să aibă o asemenea croială încât să se vadă absolut totul. Şi piciorul drept, şi piciorul stâng. Nu putem încheia decât cu o nouă rochie roşie, tot din dantelă tip perdea. Mare atenţie la croială, însă! Dacă nu vă este ca o a doua piele, dacă nu vă scoate în evidenţă fiecare strătuleţ de grăsime, nu merită să o aveţi în garderobă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Special! Ridicolul se măsoară în rochii scurte