Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Ţăranul, internet-ul şi brand-ul!

Constantin Crăciun este imaginea perfectă a ţăranului român gospodar şi harnic. Tot satul îl ştie de "Ţăranul Sărac". Din contră, el este unul bogat. La 72 de ani, şi-a făcut un site şi s-a apucat de făcut filmuleţe virale, în propria curte.

Vezi și

 Îţi dai seama că e ceva ciudat cu acest om de cum intri în curte. În primul rând, vezi o oaie cum îl urmează precum un copil curios. Iar când nea Costică intră în casă.

Oaia se numeşte Frumuşica. Şi singurul lucru care o ţine departe de casă este că nu are o dublură la cheie. Dacă ar avea, s-ar descurca să intre. Există o oaie mai deşteaptă decât Frumuşica. E chiar fiul ei - Vasilică.

A făcut un site şi şi-a uploadat "corida cu Vasilică". Da, aţi auzit bine. "Ţăranul sărac" are pagină de internet proprie. Şi tastează mai repede decât mulţi funcţionari din ţara asta.

Ţăranul Sărac îţi vorbeşte despre mulsul oilor şi despre marketing cu aceeaşi uşurinţă. Recunoaşte că internetul i-a deschis ochii către viitor.

Posibilităţile sunt nelimitate. Deocamdată învaţă să-şi administreze pagina. Are planuri mari mai târziu. Vrea să devină cel mai cunoscut ţăran din România. Cu alte cuvinte, vrea să aibă propriul brand - "Ţăranul sărac."

"Ţăranul sărac" este, de fapt, o cooperativă agricolă. Una pe care nea Costică a făcut-o să o prospere prin muncă, dar şi prin faptul că a ţinut pasul cu tehnologia.

Viitorul strălucit al companiei sale este doar unul dintre visurile Ţăranului Sărac. El îşi mai doreşte să introducă un nou sport în România - Cel pe care l-a inventat chiar el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Ţăranul, internet-ul şi brand-ul!