Antena Meniu Search
x

Special! Tenul frumos cu alimente bune se ține

Creme, loţiuni, seruri, măşti, tratamente cosmetice! Femeile nu mai ştiu ce să facă pentru a întârzia apariţia ridurilor, aşa că sunt capabile să cheltuiască uneori sume colosale pentru a ţine departe semnele îmbrătrânirii

Vezi și

Creme, loţiuni, seruri, măşti, tratamente cosmetice! Femeile nu mai ştiu ce să facă pentru a întârzia apariţia ridurilor, aşa că sunt capabile să cheltuiască uneori sume colosale pentru a ţine departe semnele îmbrătrânirii

Trăim într-un secol în care imaginea este foarte importantă. Iar majoritatea femeilor sunt dispuse să facă o mulţime de sacrificii pentru a-şi păstra tinereţea veşnică.

Tocmai de aceea, ritualul zilnic de înfrumuseţare este centrat pe îngrijirea tenului. Şi fiecare doamnă sau domnişoară are propriile metode de a-şi menţine prospeţimea pielii.

Dar produsele cosmetice nu ajută, dacă alimentaţia nu este corespunzătoare. Pentru că, aşa cum există alimente care ajută la menţinerea unei podoabe capilare sănătoase, tot aşa există alimente care menţin tenul tânăr. Doar că nu toate româncele reuşesc să aibă o alimentaţie cum scrie la carte.

Însă nu doar fructele şi legumele luptă împotriva îmbătrânirii pielii. "Peştele ne ajută cu siguranţă pentru că el vine nu doar cu un raport de proteine dar vine şi cu un raport de acizi graşi omega 3 care sunt esenţiali pentru o piele sănătoasă. Ne poate ajuta să avem un tonus mai bun al pielii şi să avem o fermitate care să se menţină mai bine pe un termen mai lung", spune Alexandru Aricescu, nutritionist.

De asemenea, lactatele sunt foarte importante.

Dar vestea cu adevărat bună este că nu trebuie să renunţaţi la ciocolată. Desigur, nu orice tip de ciocolată. "Ciocolata amăruie poate să vină cu un plus pentru că o parte din substanţele pe care le conţine, pot să ajute la creşterea fluxului sanguin la nivelul pielii. Din acest motiv, pot să protejele de razele ultra-violete. În acelaşi timp este bine să ştim că 100 de g de ciocolată amăruie duce până la 600 de calorii".

În concluzie, nu e cazul să investiţi sume astronomice în tot felul de produse cosmetice. Mai bine aţi folosi banii pentru a vă umple frigiderul cu produse de calitate, care să vă ajute nu doar să aveţi un ten frumos, ci şi o stare generală de bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Tenul frumos cu alimente bune se ține