Antena Meniu Search
x

Special! Un tânăr designer român creează haine pentru numeroase celebrităţi

"Atunci când iubeşti ceea ce faci, nici nu simţi că munceşti!" Afirmaţia aparţine unui tânăr designer român, care - la doar 22 de ani - creează haine pentru numeroase celebrităţi

Vezi și

"Atunci când iubeşti ceea ce faci, nici nu simţi că munceşti!" Afirmaţia aparţine unui tânăr designer român, care - la doar 22 de ani - creează haine pentru numeroase celebrităţi. 

Pe lista starurilor pe care le îmbracă, figurează şi excentrica Lady Gaga, care a fost impresionată de o colecţie vestimentară realizată de tânărul talent. Hainele din respectiva colecţie sunt de inspiraţie ortodoxă, mai mult sunt confecţionate din aceleaşi materiale ca şi straiele preoţilor. Acum lucrează la o nouă colecţie. De această dată, hainele vor fi făcute din spumă spumă poliuretanică, un material folosit în construcţii.

Tânărul creator de modă nu a aşteptat să îi bată succesul la uşă. Şi-a finisat talentul în universităţi prestigioase, pe băncile cărora s-au format designeri de renume ca Alexander Mc Queen şi John Galliano.

Hainele realizate din materiale preoţeşti meritau imortalizate într-un cadru bisericesc. Iar cum arta cere sacrificii, nu s-a abţinut de la a "sacrifica" câteva modelele pentru a realiza şedinţa foto.

Nu a terminat de cules laudele pentru primele haine create şi s-a pus pe muncă pentru a doua colecţie. Elementul de rezistenţă este tot materialul din care sunt confecţionate hainele. La fel de neobişnuit. De această dată piesele vestimentare au fost realizate din spumă poliuretanică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Special! Un tânăr designer român creează haine pentru numeroase celebrităţi