Antena Meniu Search
x

Special! Zodiile și mahmureala lor

Sărbătorile de iarnă nu înseamnă doar multă mâncare, ci şi multă băutură! Însă, dacă de Crăciun, excesele bahice sunt destul de rare, având în vedere că petrecerile sunt în familie, de Revelion nu mai există limite.

Vezi și

 Sărbătorile de iarnă nu înseamnă doar multă mâncare, ci şi multă băutură! Însă, dacă de Crăciun, excesele bahice sunt destul de rare, având în vedere că petrecerile sunt în familie, de Revelion nu mai există limite.

Bineînţeles, nimeni nu se gândeşte cum se va simţi a doua zi, dar asta este partea a doua. Important este cum se simte în noaptea dintre ani. Totuşi, nu toată lumea bea mult. Unii sunt mult mai interesaţi de modul în care arată, alţii nu ar intra în noul an fără o parteneră de o noapte şi tot aşa. Ne spune mai multe Dezideriu, consultantul nostru în astrologie.

BERBECII sunt cei care, la un moment dat, s-au urcat pe mese ca să danseze. Evident, alcoolul a avut și el un rol în toată această ecuație și ghici care zodie Berbec a avut dureri de cap a doua zi.

TAURII s-au scos repede, dacă au făcut vreun exces de alcool. Ei sunt cei care au inventat tradiția cu shaorma după club. Și dacă la șaormerie era închis, Taurii s-au pregătit din timp, au făcut stocurile și au pregătit acasă ceva care să le taie mahmureala.

GEMENII probabil nu erau foarte atenți când s-a făcut miezul nopții, pentru că erau prea ocupați să povestească ceva blondelor focoase de la bar. Dar nu contează, pentru că pentru Gemeni a fost Revelionul în fiecare oră a nopții.

RACII au așteptat să se termine anul 2015 cu lacrimini de nostalgie în ochi, cu paharul de șampanie în mână, înconjurați de toată familia. Nu vor ei să recunoască, dar și-au făcut multe planuri pentru 2016 și de aceea au băut mai mult. Pentru fiecare plan în parte.

LEII nu au exagerat cu băutura, imaginea lor trebuie să fie impecabilă chiar și în momentele de pierzanie. Dar ei sigur au avut grijă să aibă bani, ceva nou, ceva roșu, ceva scump și ceva extrem de scump cu ei. Doar așa, ca 2016 să fie un an bun.

FECIOARELE și-au rupt cu greu un moment, la miezul nopții, ca să marcheze trecerea dintre ani. După care au reluat organizarea și cârcoteala, pentru că asta este o rezoluție eternă. Organizarea băuturilor acelea colorate nu este o treabă ușoară.

BALANȚELE ori nu au băut nimic, ori au băut peste măsură. Este un semn al echilibrului pe care îl caută în general în viață și pentru că e bine să te prindă anul nou cu o dispoziție bună, nu a lipsit zâmbetul larg și părerea de rău de a doua zi.

Despre SCORPIONI nu se știu foarte multe lucruri, pentru că la un momend dat au dispărut de la petrecere. Deși, la cum îi cunoaștem, și-au folosit talentele pentru a convinge o jună din zodia Pești care este calea cea bună pentru noul an.

SĂGETĂTORII și-au petrecut Revelionul privind stelele și planificând excursii pentru anul 2016. Nu mai știu ei exact cu cine făceau toate aceste planuri, pentru că undeva, în cursul nopții, s-au amestecat băuturile exotice.

CAPRICORNII au impresionat audiența mai ceva ca nativii din zodia Leului. De la vestimentație până la dans, care a fost atent exersat înainte, totul a fost impecabil pentru ei. Durerile au început a doua zi, de la călcâi până la cap.

VĂRSĂTORII au fost la cele mai originale și ciudate petreceri din tot zodiacul. Unde au demonstrat că sunt, oricum, cei mai originali și ciudați din tot zodiacul. Ba chiar au avut timp să mai inventeze și un cocktail nou.

Nativii din zodia PEȘTI rareori au nevoie de alcool pentru a intra în atmosfera de petrecere și oricum nu sunt impresionați nici de mahmureala de a doua zi. Deci, pentru ei, petrecerea de Revelion a fost la fel ca orice altă sindrofie din an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Special! Zodiile și mahmureala lor