Antena Meniu Search
x

Spectacol militar la Baza Aeriană Boboc, din Buzău

A fost spectacol aviatic în Buzău! Baza Aeriană Boboc şi-a deschis porţile. Oamenii au urmărit o paradă de excepţie, dar şi exerciţii militare impresionante. Cerul a fost brăzdat de aeronave, iar la sol s-au dus lupte ca-n zonele de război.

de Redactia Observator

la 30.06.2019, 10:32

Vezi și

A fost spectacol aviatic în Buzău! Baza Aeriană Boboc şi-a deschis porţile. Oamenii au urmărit o paradă de excepţie, dar şi exerciţii militare impresionante. Cerul a fost brăzdat de aeronave, iar la sol s-au dus lupte ca-n zonele de război. Copiii au fost, desigur, cei mai încântaţi de acrobaţiile piloţilor.

După o defilare de excepţie, urmează o demonstraţie impresionantă în aer. Zeci de oameni aşteaptă cu nerăbdare show-ul aviatic. De la manşă, piloţii execută mişcări spectaculoase. Iar de la sol, publicul îi aplaudă.

Prin perdeaua de nori, aeronavele militare zboară în linie dreaptă, în buclă sau se răsucesc într-un număr de acrobaţie.

În cadrul celei de-a zecea ediţii a airshowului BOBAS, Baza Aeriană Boboc a primit drapelul de luptă de la preşedintele României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Spectacol militar la Baza Aeriană Boboc, din Buzău