Antena Meniu Search
x

Video Spectacol de baloane cu aer cald în Câmpu Cetăţii din Mureş. Turiştii s-au bucurat de o privelişte care îţi taie răsuflarea

Cerul localităţii Câmpu Cetăţii, din judeţul Mureş, a fost colorat de baloane cu aer cald în acest weekend! După ce anul trecut parada nu s-a mai ţinut din cauza pandemiei, anul acesta, ediţia cu numărul 15 s-a organziat în condiţii speciale.

de Redactia Observator

la 26.09.2021, 09:47

Vezi și

Zece echipaje cu baloane cu aer cald din mai multe ţări s-au strâns de la prima oră a dimineţii în Câmpu Cetăţii. Evenimentul trebuia să înceapă vineri după-amiază, dar din pricina ploii s-a amânat.

Arnold Pete, pilot balon cu aer cald: Am prins o fereastră bună şi am reuşit să realizăm zborul în condiţii de siguranţă şi totul a fost ok. Totul a fost în regulă, am prins direcţie bună şi o aterizare lină. 

Evenimentul s-a desfăşurat fără spectatori, dar oamenii au putut să urmărească spectacolul de la distanţă.

Turist: Îmi plac! Sunt frumoase şi mai multe decât anul trecut. 

Pe acelaşi subiect

Turist: Numai asta aş face toată ziua, dar de zburat... nu ştiu dacă aş zbura. 

În aer, totul este altfel, iar peisajul îţi taie răsuflarea...

Arnold Pete, pilot balon cu aer cald: Acolo este totul altfel, e linişte şi pace. Zborul cu balonul este forma cea mai lentă de zbor. Cei care vor să experimenteze ceva cu adrenalină, nu le recomand.

Turist: A fost liniştitor, a fost chiar relaxant. Îmi era frică iniţial, dar chiar nu ai de ce. E priveliştea superbă şi merită. 

Oamenii aflaţi în trecere prin localitate au tras pe dreapta pentru a putea imortaliza cerul viu colorat. Pe lângă zborul cu balonul, participanţii la eveniment s-au putut bucura şi de o cursă cu parapanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Spectacol de baloane cu aer cald în Câmpu Cetăţii din Mureş. Turiştii s-au bucurat de o privelişte care îţi taie răsuflarea