Antena Meniu Search
x

Spectacole in editia a doua a Festivalului "Bucurestii lui Caragiale"

Cine a trecut aseara prin Centrul Istoric, nu a regretat. Actorii teatrului Masca s-au plimbat pe stradutele din Centrul Vechi. Le-au fost alaturi fanfara, dar si papusile vivante, totul in cadrul celei de a doua editii a Festivalului "Bucurestii lui Caragiale"

Vezi și

Cine nu s-a prins in hora, nu poate spune ca a trecut cu adevarat ieri prin Centrul Vechi al Capitalei. Brat la brat, trecatori, parca din alte timpuri si din toate partile tarii au deschis cea de-a doua editie a Festivalului lui Caragiale.

“Asta vreau, sa se simta bine, sa aiba dupa-amieze si seri placate. Daca bucurestenii sunt multumiti, credeti-ma ca si eu sunt multumit”, a declarat Sorin Oprescu.

“Peste vara, bucurestenii vor sa se bucure. Cei care apuca sa plece in concediu, ok, cei care nu apuca sa-i bucuram noi”, a spus George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis. O promisiune care va tine, in fiecare zi, pana pe 15 septembrie, cu spectacole de teatru de comedie, clasic si modern, teatru de revista, muzica de fanfara si versurile Mariei Tanase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Spectacole in editia a doua a Festivalului "Bucurestii lui Caragiale"