Antena Meniu Search
x

Spectacolele de stand-up comedy au reînceput în Bucureşti

Comedianţii au intrat în noua normalitate. Spectacolele de stand-up comedy au reînceput odată cu relaxarea unor măsuri şi deschiderea teraselor.

de Redactia Observator

la 12.06.2020, 11:13

Vezi și
  • Dorul de râsete i-a făcut pe spectatori să rămână pe terase.
  • Un bilet la un show de stand-up costă între 15 şi 40 de lei.

Primele evenimente au fost pline de emoţii pentru artişti însă au marcat sfârşitul perioadei petrecute departe de public şi scenă.

Pe terasă, în ploaie, şi în faţa unui public redus la jumătate faţă de zilele bune. Aşa au reînceput primele spectacole de stand-up comedy în Bucureşti, după o lungă pauză cauzată de pandemie.

Cristian Şorea, acţionar club de stand up: A fost greu, mai ales ca nu stiam ce o sa se intample. Era un nor deasupra capului, deschideam nu deschideam. Cand iesea domnul Vela eram toti "Hai, poate, poate!"

Revenirea la noua normalitate nu a fost uşoară nici pentru comedianţi.

Cristi Popesco, comediant: Eu am fost foarte emotionat, m-am simtit ca la primul open-mic, ca la prima seara a amatorilor. Dupa 3 luni de pauza e foarte mult aici si esti foarte ruginit.

Ca în multe alte domenii, salvarea a stat în on-line. Comedianţii spun însă că show-urile pe internet nu se pot compara cu cele în faţa oamenilor.

Cristi Popesco, comediant: Si on-line ul are parti bune insa noua asta ne lipsea, feeback ul de la public, n ai cum sa. oricate paranteze ar pune omul in chat acolo nu se compara cu rasul live instant, asta ne hraneste pe noi ca si comedianti.

Sorin Pârcălab, comediant: Am simtit ca a fost ceva lipsa in viata noastra pentru ca fiecare om care urca pe scena cumva are nevoie de validare si noi trei luni de zile am fost validati cu manta.

Deşi vremea nu a fost prietenoasă, dorul de râsete i-a făcut pe cei mai mulţi spectatori să rămână pe terase.

În medie, un bilet la un show de stand-up costă între 15 şi 40 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Spectacolele de stand-up comedy au reînceput în Bucureşti