Antena Meniu Search
x

Video Sport în aer liber pentru localnicii din Deva. Un DJ şi mai mulţi antrenori au întreţinut atmosfera

Zeci de oameni au profitat de vremea superbă de primăvară şi s-au antrenat cu toţii în Parcul Cetate din Deva. Un DJ a avut grijă să aleagă cu atenţie ritmul muzicii pe care sportivii de ocazie s-au distrat, iar antrenorii s-au asigurat că totul merge conform planului. 

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 15:16

Vezi și

Zeci de copii şi adulţi din Deva au profitat ieri de vremea perfectă de primăvară şi au făcut antrenament colectiv. Scopul? Unul simplu - să transforme parcurile în săli de sport în aer liber.

Doru Dorobăţ, organizator: Să promovăm sportul în rândul tinerilor şi în rândul celor mici, să-i aducem în parc să facă mişcare, mai ales că ţine vremea cu noi. Vine primăvara, vara, să-i încurajăm să facă sport.

Larisa Rerat, organizator: Este un concept nou şi un proiect pilot pe care îl lăsăm aici, la Deva. 

Iar după mişcare, sportivii de ocazie s-au bucurat şi de gustări și băuturi sănătoase.

Participant: În special mierea, un suc de măr natural extras la rece. Sprijinim sportul şi mişcarea cum putem şi noi, producătorii locali.

Participant: Produsele sunt 100% naturale. Nu folosim aditivi, nu folosim zahăr, nu folosim niciun potenţiator de arome. Avem doar produse cu gustul natural din natura care ne înconjoară.

Mai mult decât atât, aceştia au avut parte şi de un concurs care s-a desfășurat pe secţiuni, fete și băieți, iar câştigătorii s-au bucurat de premii, care nu au fost de neglijat.

Doru Dorobăţ, organizator: Nu e neapărat un concurs pentru cei micuţi; vrem să-i premiem să facă sport, iar pentru cei care sunt adulţi avem două categorii, băieţi şi fete. Avem premiu locul 1, locul 2, locul 3. Pot să spun şi în ce constă. 500 de ron locul 1, 300 locul 2 şi 200 locul 3.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Sport în aer liber pentru localnicii din Deva. Un DJ şi mai mulţi antrenori au întreţinut atmosfera