Antena Meniu Search
x

Starea băieţelului SALVAT DIN FÂNTÂNĂ după 11 ore este în continuare EXTREM DE GRAVĂ!

Dănuţ este intubat şi sub tratament antibiotic. Este nevoie de cel puţin şapte zile ca să poată fi stabilite efectele antibioticelor asupra plămânului afectat, spun medicii.

Vezi și

Dănuţ este intubat şi sub tratament antibiotic. Este nevoie de cel puţin şapte zile ca să poată fi stabilite efectele antibioticelor asupra plămânului afectat, spun medicii.

"Copilul este în continuare intubat şi ventilat mecanic, e ţinut sub aparate şi sub tratament antibiotic şi de rehidratare. E nevoie de timp ca plămânul afectat să îşi revină sub tratamentul antibiotic. Acum este sub mai multe antibiotice. Efectul nu se obţine de pe o zi pe alta, trebuie să treacă mai multe zile. Într-o săptămână pot să apară semnele pozitive pe care le aşteptăm. Copilul va fi văzut de neorolog, dar trebuie să fie treaz. A fost foarte repede resuscitat, astfel încât nu cred că leziunile neurologice sunt foarte grave, nu mă aştept la un efect dezastruos asupra lui. Aspiratul de apă a complicat lucrurile", anunţă Raluca Alexandru, Purtător de Cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală. 

În clipa de faţă, viaţa lui Dănuţ atârnă de un fir de aţă. Bunica lui numai la asta se gândeşte.

De dimineaţă, cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman au mers să vadă în ce condiţii trăieşte familia lui Dănuţ. Nu este exclus ca sora de trei ani a copilului să ajungă în grija statului.

Mama lui Dănuţ a fost ieri audiată. Tatăl lui este la Bucureşti, la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde este internat şi Dănuţ şi urmează ca bărbatul să ajungă şi el în faţa poliţiştilor. Astăzi, şi mama copilului a mers la spital. Tânăra de 20 de ani este însărcinată în luna a noua.

Între timp, fântâna din curtea familiei a fost astupată. Autorităţile au trimis acolo câteva utilaje.

Momentan, cercetările n-au avansat. Anchetatorii au deschis dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă, fără ca cineva să fie incriminat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Starea băieţelului SALVAT DIN FÂNTÂNĂ după 11 ore este în continuare EXTREM DE GRAVĂ!