Antena Meniu Search
x

Start, iarnă! Start, zăpadă! Se lucrează în Azuga, ca pârtiile pentru copii să fie înzăpezite

Administratorii domeniului schiabil au pornit pentru prima dată, în acest sezon, tunurile de zăpadă artificială.

Vezi și

Dar până atunci, mergem la poalele Bucegilor, unde e forfotă mare. Mai exact la Azuga, pe pârtia Cazacu. Administratorii domeniului schiabil au pornit pentru prima dată, în acest sezon, tunurile de zăpadă artificială. Şi spun că, dacă şi vremea va ţine cu ei, începătorii ar putea să schieze chiar din acest weekend.

Au început pregătirile pentru minivacanţa de 1 Decembrie, pe pârtia Cazacu din staţiunea Azuga. Săptâmâna viitoare, amatorii sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi cu un strat de zăpadă artificială numai bun pentru distracţie la cote maxime. 

Alexandru Debreţi, admistratorul pârtiei Cazacu: "Sunt minus două grade afară, dar având în vedere că umiditatea este mai scăzută am reuşit să mergem la un nivel mediu în ceea ce priveşte randamentul instalaţiilor, dar sperăm ca în perspectiva următoarelor zile în care va fi mai frig să încropim o suprafaţă care să reprezinte bucuria copiilor."

Special pentru cei mici dar şi pentru începătorii de toate vârstele, pârtia vor fi deschise de dimineaţă şi până seara. 

Andrei Pintenaru, monitor de schi: "Administratorii au pornit tunurile, temperatura este scăzută şi sperăm să înzăpezim cât mai repede pârtiile mici să ne bucurăm în minivacanţa de 1 Decembrie, să fim pe pârtii."

Suprafaţa de la baza pârtiei Cazacu măsoară 150 de metri şi este ideală pentru cei care vor să înveţe să schieze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Start, iarnă! Start, zăpadă! Se lucrează în Azuga, ca pârtiile pentru copii să fie înzăpezite