Antena Meniu Search
x

Steaua risca sanctiuni grave din partea UEFA

Becali a facut-o sa straluceasca, Becali o poate distruge. Daca in Liga I poate scapa basma curata, invocand faptul ca Becali nu avea nicio functie la Steaua, UEFA face propria-i ancheta.

Vezi și

A fost marire in era lui Gigi, dar poate urma decaderea pentru fosta campioana a Europei din '86. Se pun la cale strategii de salvare. Banii din Europa League, patru milioane de euro,  nu au intrat in conturile clubului, iar fotbalistii au plecat in vacanta fara salarii. Apropiatii lui Gigi spun ca solutia ar fi o implicare a lui Viorel Hrebenciuc si a fiului sau.

“Steaua nu va avea nicio problema financiara pentru ca un club care a facut milioane de romani fericiti nu are voie sa se prabuseasca. Trebuie sa avem in tara asta valori de neatins. Restul discutiilor sunt inutile, nu voi credita cu trei milioane de euro si nu voi fi presedinte executive”, a declarat Andrei Hrebenciuc.

UEFA poate deschide si ea propria ancheta. In general, forul european actioneaza dur in astfel de cazuri.

Juventus, campioana Italiei in 2006, a ajuns direct in serie B dupa un caz de coruptie. A platit pentru arestarile din dosarul Calciopoli. Iar in 2009, campioana Turciei, Fenerbahce, a fost exclusa din Liga Campionilor, tot din cauza unor cazuri de coruptie cu arbitri cumparati, dovedite in justitie, desi forurile sportive interne nu i-au dat nicio sanctiune.

Steaua nu va retrograda, e verdictul garantat de Mitica Dragomir. Insa Dragomir se antepronunta pentru ca Valiza nu a fost inca redeschisa si la comisiile Ligii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Steaua risca sanctiuni grave din partea UEFA