Meniu
Search
x

Strada din Piatra Neamţ care duce spre nicăieri, dar care se termină cu o trecere de pietoni şi un semafor

Şi în Piatra-Neamţ vorbim tot despre investiţii făcute de mântuială. Autorităţile locale au modernizat la cele mai înalte standarde o şosea care duce spre nicăieri.

De Redactia Observator la 30.10.2019, 17:31
Vezi și

Şi în Piatra-Neamţ vorbim tot despre investiţii făcute de mântuială. Autorităţile locale au modernizat la cele mai înalte standarde o şosea care duce spre nicăieri. Drumul se opreşte brusc pe un deal şi pune la încercare imaginaţia locuitorilor care se întreabă ce scop are. Şi mai trist e că bucata de şosea a costat aproape o sută de mii de euro.

Seamănă mai degrabă cu o pistă de lansare. În realitate, este o stradă din Piatra-Neamţ. Un drum nou-nouţ, care duce spre nicăieri şi care se termină brusc pe un deal, cu o trecere de pietoni şi cu un stop.

Localnic: Nu ştiu ce reprezintă, mi-am pus şi eu întrebarea, dar habar nu am. Bănuiala mea a fost cred că e o parcare, dacă vedeţi la capăt sunt nişte separatoare din astea albe, nici nu ştiu pe unde este intrarea.

Tânăr: Cineva trebuie să îşi facă o casă în capăt de drum, asta e impresia mea. Poate vor să facă un aerodrom, ceva, nu ştiu. Animalele sălbatice au şi ele nevoie de un loc să treacă în siguranţă.

Drumul, perfect asfaltalt şi marcat, dar total inutil, a fost modernizat de toţi banii de care dispunea primăria. Are doar câteva zeci de metri şi a costat nu mai puţin de 90 de mii de euro!

Pieton: O fi dat omul comandă să îi asfalteze până acolo. Nu ştiu ce o fi făcut ei acolo, nu pot să mi dau seama. Ce om să treacă pe acolo?!

Localnic: Eu am zis că e aeroport, că e pistă de aterizare. Aş vrea să ştiu ce e acolo.

Edilul oraşului spune, însă, că drumul face parte dintr-un proiect mai amplu şi va fi prelungit. Nu acum, căci în zonă e un cartier în dezvoltare. De îndată ce vor apărea casele, va apărea şi continuarea şoselei.

Dragoș Chitic, Primarul oraşului Piatra Neamţ: Am demarat un amplu program de asfaltare a tuturor străzilor din Municipiul Piatra Neamţ. Strada la care faceţi referire este asfaltată integral, în urma numeroaselor solicitări. Practic constructorul a pus în practică proiectul pe care l a primit de la specialişti, e realizată lista cu străzi care vor fi asfaltate anii următori.

Lucrarea care stârneşte acum multe întrebări a fost finalizată în acest an. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Strada din Piatra Neamţ care duce spre nicăieri, dar care se termină cu o trecere de pietoni şi un semafor