Antena Meniu Search
x

Strategiile adoptate de infractori pentru a intra în casele românilor

Mai multi bărbaţi au fost filmaţi când mergeau la colindat, în noaptea de Ajun, într-un magazin din Capitală.

Vezi și

Mai multi bărbaţi au fost filmaţi când mergeau la colindat, în noaptea de Ajun, într-un magazin din Capitală. Însă, colindele erau, de fapt, pretextul pentru a fura. Cei patru au plecat cu marfă în valoare de 16.000 de lei.

Era trecut de miezul nopţii când hoţii şi-au pus planul în aplicare. După ce se asigură că nu-i vede nimeni, unul dintre ei este ajutat să ajungă la o camera de supraveghere, pe care o întoarce.

Însă, o altă cameră le surprinde toate mişcările. Doi dintre ei intră în magazin, în timp ce alţi doi sunt pregătiţi să dea alarma în caz de apariţia vreunui echipaj de poliţie. Mai întâi, se reped la casa de marcat, unde găsesc 100 de lei. Apoi golesc vitrina de băuturi alcoolice, dar şi pe cea cu... bomboane de ciocolată. 

Hoţii sunt pretenţioşi. Ce nu le place, pun înapoi pe raft.

Prada a fost încărcată în pungi de plastic furate tot din magazin. Cei patru indivizi au lăsat în urmă o pagubă de 16 mii de lei. 

Viorel Criveţeanu, administrator magazin: "Magazinul acesta l-am avut deschin non-stop timp de 17 ani. E prima dată când îl închidem în 17 ani. Şi nu-l avem închis decât de două săptămâni pe tura de noapte. Şi bănuiesc că asta au urmărit."

Deşi au purtat mânuşi, hoţii n-au reuşit să-şi ascundă prea bine identităţile. Pentru prinderea lor, s-au mobilizat poliţiştii, dar şi foarte mulţi oameni de pe Facebook. Imaginile au fost distribuite de aproape 900 de ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Strategiile adoptate de infractori pentru a intra în casele românilor