Antena Meniu Search
x

Studenții de la Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti, îmbrăcați ca pe pârtie la cursuri

Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti ar putea rămâne fără studenţi. Cursurile se ţin în săli de clasă neîncălzite, iar pe holuri temperatura este puţin mai mare decât afară.

Vezi și

Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti ar putea rămâne fără studenţi. Cursurile se ţin în săli de clasă neîncălzite, iar pe holuri temperatura este puţin mai mare decât afară. Deşi situaţia se repetă de mai mulţi ani, conducerea universităţii spune că nu are soluţii. Aşteaptă fonduri europene ca să facă reparaţii la sistemul de încălzire.

În clasă sunt 16 grade Celsius. Îmbrăcaţi cu haine groase şi geci, studenţii suportă cu greu, în banci, cele 50 de minute de curs. În trei dintre clădirile universităţii, centrala veche nu mai face faţă.

Situaţia se repetă de mai bine de trei ani. De când vine frigul şi până în primăvară, studenţii fac petiţii şi reclamaţii pentru căldură în sălile de cursuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până când vin banii europeni, studenţii ies din când în când la soare să se încălzească.

În speranţa că vor reuşi să mai încălzească puţin sălile de cursuri, profesorii dau drumul la aparatele de aer condiţionat. Dar şi aşa, abia dacă se ridică temperatura cu câteva grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Studenții de la Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti, îmbrăcați ca pe pârtie la cursuri