Antena Meniu Search
x

Sucevean arestat după ce a sunat un polițist de 30 de ori în 4 ore, ca să-l înjure

Un sucevean chemat la Poliție a sunat un polițist de 30 de ori în 4 ore, să-l înjure. Bărbatul era înscris în Registrul național al persoanelor care au comis infracțiuni sexuale și a fost chemat la Poliție după ce nu a fost găsit acasă.

de Redactia Observator

la 08.08.2021, 21:03

Vezi și

Un polițist a încercat vineri să-l verifice acasă pe bărbat de 64 de ani înscris în Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale. Pentru că nu a fost găsit acasă, bărbatului i s-a lăsat o înștiințare să se prezinte la Poliție, precum și datele de contact ale polițistului de caz. Între orele 19.00 - 23.00, polițistul de caz din Suceava a fost sunat de bărbat de 30 de ori de pe două telefoane mobile, iar cel care l-a sunat l-a înjurat și amenințat.

Instanța a permis o percheziție la locuința suceveanului, astfel că sâmbătă polițiștii au pătruns în forță în apartamentul acestuia, după ce a refuzat să deschidă ușa. La percheziție au fost ridicate șapte telefoane mobile și alte mijloace de probă. La sediul poliției, bărbatul de 64 de ani a recunoscut hărțuirea. Duminică, suceveanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, transmite Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sucevean arestat după ce a sunat un polițist de 30 de ori în 4 ore, ca să-l înjure