Antena Meniu Search
x

Suferinţă în familia Mihaelei, angajata de la Protecţia Copilului care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident

Este suferinţă mare în familia Mihaelei, angajata de la Protecţia Copilului care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident

Vezi și

Este suferinţă mare în familia Mihaelei, angajata de la Protecţia Copilului care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident, acum două zile. Femeia însoţea doi copii instituţionalizaţi a căror mamă tocmai murise, când autocarul în care se aflau a fost lovit în plin de un autobuz. 

Unul dintre băieţi şi-a pierdut viaţa pe loc, iar Mihaela şi fratele mai mic al acestuia au ajuns la spital în stare gravă. Rănile grave i-au fost fatale femeii, care s-a stins câteva ore mai târziu.

Sunt momente cumplite pentru copiii Mihaelei. Cu greu reuşesc să-şi ţină lacrimile şi suferinţa în frâu. Gândul la mama lor le dă însă putere. Alături de copiii naturali ai Mihaelei suferă şi cei de care ea avea grijă. Lucra de doi ani ca educator pentru copiii instituţionalizaţi şi făcea tot ce putea pentru ca aceştia să simtă în ea un sprijin.

Şi tocmai pentru că era dedicată total copiilor de care avea grijă, Mihaela îi însoţea pe Nelu şi Cătălin, doi tineri instituţionalizaţi de 19 şi 16 ani, într-un moment cumplit pentru ei: moartea mamei lor. Erau împreună în microbuzul care a fost lovit în plin de un autobuz. Nelu a murit pe loc. Mihaela a pierit şi ea câteva ore mai târziu, la spital.

În stare gravă a ajuns în mâinile medicilor şi Cătălin, celălalt frate de 16 ani de care Mihaela se ocupa. Deşi luptă pentru viaţa lui, starea lui Cătălin este în continuare gravă. Mihaela va fi condusă pe ultimul drum mâine. Nelu, băiatul de 19 ani mort şi el în accident, va fi înmormântat vineri, în comuna natală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Suferinţă în familia Mihaelei, angajata de la Protecţia Copilului care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident