Antena Meniu Search
x

Superstiții de Anul Nou

Vâscul pentru iubire, bani în buzunare pentru avuţie şi struguri pentru sănătate. Oriunde ne-am afla, în noaptea dintre ani trebuie respectate tradiţiile, dacă vrem ca necazurile să ne ocolească în 2015

Vezi și

Vâscul pentru iubire, bani în buzunare pentru avuţie şi struguri pentru sănătate. Oriunde ne-am afla, în noaptea dintre ani trebuie respectate tradiţiile, dacă vrem ca necazurile să ne ocolească în 2015. 

Norocul trebuie ademenit corespunzător, cu haine noi de culoare roşie şi mese îmbelşugate. Spiritele rele trebuie şi ele alungate cu urături şi zgomote de artificii.

Crenguţa norocoasă costă doar 3 lei şi este la mare căutare în aceste zile. Şi hainele pe care le purtăm în noaptea de Revelion ne-ar putea aduce fericire în cuplu. Pentru o relaţie bună cu partenerul şi împlinirea dorinţelor în dragoste, este recomandat să purtăm haine noi, dar mai ales lenjerie intimă de culoare roşie.

Şi cum dragostea nu ţine şi de foame, românii respectă cu sfinţenie şi obiceiurile de revelion care îi ajută să prospere în anul care vine. Primul pas este să se asigure că au toate datoriile plătite.

Sporul îl aduce şi o masă îmbelşugată la cumpăna dintre ani. Trebuie pregătită conform tradiţiei. De lângă bucatele alese, ar trebui să nu lipsească strugurii. Se spune că cei care mănâncă 12 boabe de struguri de Revelion, vor fi păziţi de rele în toate cele 12 luni ale anului care bate la uşă. Şi ca să fim siguri că spiritele rele şi necazurile au fost alungate de-a binelea, trecerea în noul an trebuie făcută cum se cuvine: cu artificii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Superstiții de Anul Nou