Antena Meniu Search
x

Supravieţuitorii şi-au recuperat lucrurile pierdute în iadul din Colectiv

S-au împlinit exact două săptămâni de la tragedia din Colectiv. Două săptămâni cu arestări şi eliberări. Cu audieri maraton şi peste două sute de mărturii cutremurătoare. Supravieţuitorii şi-au recuperat lucrurile pierdute atunci când s-a aprins clubul.

Vezi și

 Vineri 13. S-au împlinit exact două săptămâni de la tragedia din Colectiv. Două săptămâni cu arestări şi eliberări. Cu audieri maraton şi peste două sute de mărturii cutremurătoare. Supravieţuitorii şi-au recuperat lucrurile pierdute atunci când s-a aprins clubul.

Fostul primar Piedone a fost închis pentru cinci zile. La eliberare, a plâns. E acuzat de abuz în serviciu pentru că ar fi semnat autorizaţia de funcţionare a clubului, în orb. Fără să observe avizele care lipseau. Ca primarul.

Cei trei acţionari ai clubului sunt în continuare după gratii. La audieri, au spus toţi acelaşi lucru. Doi inspectori ISU s-au oferit să îi ajute cu actele. Meseria lor ar fi fost să în controleze, nu să îi consilieze. Şefii lor nici nu ştiau de existenţa Colectiv. Şi cei doi ofiţeri au ajuns în celulă.

Antonina Radu a fost trimisă în arest la domiciliu. Are o fiică de opt ani şi un frate bolnav. Colegul ei, Matei George, a rămas în arest ca să nu distrugă probe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Supravieţuitorii şi-au recuperat lucrurile pierdute în iadul din Colectiv