Antena Meniu Search
x

România, ÎN STRADĂ! Sute de mii de români au ieșit la proteste pentru a patra seară consecutiv

Două sute de mii de oameni din toată ţara şi-au început weekend-ul în pieţe, pe străzi, mărşăluind pe bulevardele marilor oraşe. Pentru a patra zi consecutiv, românii şi-au strigat la unison nemulţumirile faţă de deciziile guvernului Grindeanu din marţea neagră.

Vezi și

Două sute de mii de oameni din toată ţara şi-au început weekend-ul în pieţe, pe străzi, mărşăluind pe bulevardele marilor oraşe. Pentru a patra zi consecutiv, românii şi-au strigat la unison nemulţumirile faţă de deciziile guvernului Grindeanu din marţea neagră.

Peste 40.000 de protestatari s-au adunat din nou în Cluj-Napoca, pentru a patra seară consecutiv.

Au mărşăluit 10 kilometri prin centrul oraşului, strigându-şi nemulţumirile.

Protestul a avut loc fără incidente, manifestanţii arătându-şi şi respectul faţă de jandarmi! 13.000 de braşoveni au protestat şi aseară pe străzile oraşului. Cristine, o franţuzoaică din Marseille, a venit special în România pentru a se alătura luptei împotriva corupţiei.

Pe acelaşi subiect

Braşovenii au cerut abrogarea ordonanţei de urgenţă şi i-au îndemnat pe români să iasă în stradă!

Constănţenii şi-au strigat din nou nemulţumirea în stradă! Peste 7.000 de oameni s-au adunat în centrul oraşului. Un grup de tineri a aprins şi candele pentru cei de la guvern.             

Şi la Sibiu, peste 20.000 de protestatari au mărşăluit aseară pe străzi.

La Iaşi, 10.000 de voci şi-au strigat nemulţumirile. Au scandat lozinci anti-guvernamentale şi promit că nu se vor opri până când Ordonanţa nu va fi abrogată. Un ieşean ingenios a venit la protest cu o paiaţă!

În stradă au ieşit, aseară şi 10.000 de craioveni. Protestatarilor li s-a alăturat şi un grup de cetăţeni bulgari.

Deşi a plouat aproape neîncetat, peste 2.000 de bistriţeni s-au adunat aseară în faţa Prefecturii. Au mărşăluit ore întregi, au scandat împotriva Ordonanţei de urgenţă şi au împărţit flori jandarmilor. 

Peste 1.000 de oameni au mărşăluit pe principalele bulevarde şi la Deva.

300 de oameni din Târgu Jiu au pichetat, ieri seară, Prefectura.

Ca şi în serile precedente, protestatarii au vrut să meargă în fata sediului PSD, însă unul dintre manifestanţi nu a fost de acord.

În Bacău, 2.500 de oameni au ieşit în stradă să-şi strige nemulţumirea.

Peste 200 de oameni s-au adunat şi în faţa Palatului Administrativ din Reşiţa. Au scandat împotriva abuzurilor şi au trimis mesaje clasei politice.

În Piteşti, 1.000 de protestatari au mărşăşuit timp de două ore pe străzile din centrul oraşului.

Şi la Tîrgu-Mureş, peste 2.000 de oameni au mărşăluit prin oraş. La protest şi-au făcut apariţia şi revoluţionarii din decembrie '89.

Şi brăilenii s-au alăturat protestatarilor din întreaga ţară. Peste 1000 de oameni au scandat şi mărşăluit aseară în centrul oraşului.

Mii de oameni au marşăluit şi în Oradea, în semn de protest faţă de deciziile Guvernului Grindeanu.

Peste 8.000 de gălăţeni s-au adunat în centrul oraşului pentru a scanda împotriva ordonanţei. Au aprins lumânări pe treptele palatului de Justiţie, semn că Justiţia a murit.

Şi în Ploieşti, peste 7.000 de oameni au blocat centrul oraşului, scandând împotriva Guvernului.

Protestele au continuat şi în Piatra Neamţ . Aproape 1.000 de persoane şi-au manifestat nemulţumirea pe străzile din oraş.

Peste o mie de oameni au ieșit, din nou, în stradă şi la Satu Mare. Demonstranţii au mărşăluit şi au strigat lozinci împotriva politicienilor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » România, ÎN STRADĂ! Sute de mii de români au ieșit la proteste pentru a patra seară consecutiv