Antena Meniu Search
x

Video Sute de turiști petrec weekendul Floriilor pe schiuri, alții au profitat de ridicarea restricțiilor și au dat o fugă până pe litoral

Sute de turişti au fugit la munte în weekendul Floriilor! Au avut noroc şi de trafic fără probleme, dar şi de pârtii încă perfecte pentru schiat. Turiştii au profitat şi de primul weekend fără restricţii de pe litoral.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 24.04.2021, 20:10

Vezi și

Sinaia. Cota 2000. Iarna nu se dă plecată. Sunt zece grade şi zăpada este perfectă pentru schiat sau pentru săniuţă. În weekendul de Florii sute de turişti au evadat din oraşe şi s-au refugiat la munte. Pentru aerul curat şi pentru mişcare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Multe dintre staţiunile de la munte sunt în scenariul roşu

Staţiunea este în scenariul roşu aşa că nu există relaxare liberă de restricţii.

Pe acelaşi subiect

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: ”Nu uitaţi nici de distanţarea socială, chiar dacă vremea este frumoasă, iar schiatul adună sute de persoane aici la cota 2000, jandarmii montani patrulează în toată această perioadă”.

Răzvan Bjan, şef post Jandarmerie Montană: ”Aglomerările de persoane se produc în zona instalaţiilor de transport pe cablu, acţionăm pentru informarea turiştilor”.

Deşi în mod tradiţional în weekendurile cu Sărbători, turiştii petrec mai multe ore în trafic decât în staţiuni, astăzi DN1 n-a mai fost drumul nervilor. S-a circulat fără probleme.

Litoralul a scăpat de restricțiile de weekend

Turiştii n-au mai avut răbdare până în zilele libere de Paşte şi au dat o fugă la mare chiar din acest sfârşit de săptămână. Este primul weekend fără restricţii pe litoral.

A fost soare, temperaturile au atins şi 12 grade Celsius, aşa că oamenii au profitat şi au ieşit la o plimbare pe plajă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sute de turiști petrec weekendul Floriilor pe schiuri, alții au profitat de ridicarea restricțiilor și au dat o fugă până pe litoral