Antena Meniu Search
x

"Tabăra Copilăriei", un dar prețios oferit de Fundația Mereu Aproape

Pentru prima dată în tabără şi pentru prima oară cu telecabina. 23 de copii dintr-o comună din sudul României au petrecut cele mai pline cinci zile din viața lor de până acum.

Vezi și

Pentru prima dată în tabără şi pentru prima oară cu telecabina. 23 de copii dintr-o comună din sudul României au petrecut cele mai pline cinci zile din viața lor de până acum.

Câștigători ai unui concurs de compuneri, elevii de clasa a cincea din Tătărăștii de Jos au descoperit o bucățică de țară datorită Taberei Copilăriei, oferită în dar de Fundația Mereu Aproape. Au văzut Babele, Sfinxul, dar şi cascada Urlătoarea.

23 de copii, cinci zile pline, cu drumeții, legende, istorie, competiții sportive, solidaritate și empatie.

Sunt câteva din amintirile adunate în Tabăra Copilăriei de la Bușteni organizată de echipa de la Mereu Aproape cu sprijinul SIKA România, de trei ani partener exclusiv în acest proiect de investiție în educație. 

Penelopa Brătescu, directorul Şcolii Gimnaziale Tătărăştii de Jos: "Au fost foarte emotionati cind au mers cu telecabina, le-au placut mult Babele. Sfinxul si drumetia catre cascada Urlatoarea a fost de vis."

Maria Ioniţă, coordonatorul "Taberei Copilărie": "Am incercat pe parcursul celor cinci zile de tabara sa avem si jocuri educative si plimbari pe munte, sa descopere cit mai multe locuri, i-am urcat cu telecabina, am aflat istoria Sfinxului si a Babelor, am descoperit orasul Busteni si istoria lui si, pe langa asta, si foarte multe jocuri si distractie."

Tabara Copilariei face parte din campania "Schimba o viata" a Fundatiei Mereu Aproape, o campanie dedicata romanilor care, in ciuda veniturilor modeste sau aproape inexistente, fac tot posibilul sa le ofere copiilor sprijin ca sa mearga la scoala.

Loredana Stângă, manager de proiect, Fundaţia Mereu Aproape: "Fundația Mereu Aproape încurajează foarte mult educația și investește în educație pentru că rezultatele se văd în timp."

Ioana Lorenc, director Marketing&PR al companiei Sika România: "Noi ne straduim sa facem acest lucru in fiecare an, ne straduim sa dam inapoi societatii si unor astfel de copii ceea ce primim si noi si modul in care ne dezvoltam, si cred ca lucrul acesta si contributia aceasta este de mare viitor si ne ajuta pe toti."

A treia editie a Taberei Copilăriei s-a încheiat cu o petrecere cu măști, dans și tort, cu diplome de participare și cu o ultimă surpriză oferită copiilor cu sprijinul echipei de la Muzeul Național Peleș. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » "Tabăra Copilăriei", un dar prețios oferit de Fundația Mereu Aproape