Antena Meniu Search
x

Tabăra de zi de la Satu Mare, o soluție pentru copiii sătui de orașe

O tabără de zi în mijlocul naturii este alternativa ideala pentru copiii sătui de betoanele fierbinţi şi care nu au bunici la ţară dorinici să-i găzduiască.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.07.2020, 17:16

Vezi și
  • O astfel de tabără de caiac costă 350 de lei pe săptămână.
  • Include masa, transportul și activitățile la care participă cei mici.

În Satu Mare, părinţii pot alege spre exemplu o tabără de caiac. Acolo au parte de aventură, dar învaţă şi lucruri utile pentru ei, cum ar fi tehnici de supravieţuire sau inotul.

înainte de toate, cei mici trebuie să fie în siguranţă, instructorii nu îi lasă liberi până nu se asigură că vesta de salvare este pusă corect. 

O dată urcaţi în caiac e timpul pentru distracţie.

Singura condiţie pentru copiii care vin în tabără este ca aceştia să fie sănătoşi şi apţi de efort. De restul se ocupă organizatorii care au soluţii şi pentru zilele ploioase. 

Ionuț Stancovici, organizator tabără: Avem foarte multe activitati interactive cu ei cand ploua, pentru ca este foarte greu sa ii scoti din apa atunci cand e vreme frumoasa. Prima zi cand vin aici noi ii invatam sa vasleasca, adica sa mearga cu caiaculm, apoi invatam cateva tehnici de self rescue, apoi invata inotul.

O astfel de tabără de caiac costă 350 de lei pe săptămână și include masa, transportul dar și activitățile la care participă cei mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tabăra de zi de la Satu Mare, o soluție pentru copiii sătui de orașe