Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Taberele urbane, soluţii inedite pentru vacanţa celor mici

Dacă a venit vacanţa mare, a venit şi vremea taberelor pentru copii! Iar părinţii care nu vor să îi trimită prea departe de casă, au ales taberele urbane, cele în care dimineaţa îşi lasă copilul la joacă şi îl iau acasă seara, când ies de la serviciu.

de Redactia Observator

la 21.06.2018 , 22:54

Dacă a venit vacanţa mare, a venit şi vremea taberelor pentru copii! Iar părinţii care nu vor să îi trimită prea departe de casă, au ales taberele urbane, cele în care dimineaţa îşi lasă copilul la joacă şi îl iau acasă seara, când ies de la serviciu. Pictura, baschetul şi cursurile de programare şi robotică sunt cele mai căutate în acest an, dar şi cele mai scumpe.

Jocul "Piatră, foarfecă, hârtie" a fost reinventat de aceşti copii din Bucureşti. Programat de ei, microprocesorul a realizat totul în locul lor. 

Marc are 7 ani şi a prins cel mai repede paşii pe calculator. Nici jumătate de oră nu a durat, iar jocul a fost gata: 

Vezi și

Este foarte interesat de tot ce înseamnă hardware şi software, spun profesorii lui. Vrea să fie un inginer priceput, ca tatăl său: 

Un modul de programare pe săptămână îi costă pe părinţi de la 550 de lei până la 750 de lei, în funcţie de câte ore petrece copilul la şcoala de vară. Dacă vor mai multă relaxare pentru cei mici, părinţii pot opta şi pentru cursuri de înot, baschet sau fotbal. Fiecare curs costă 400 de lei. 

DIANA JIPA, invatatoare:

Vom merge la muzee, vom vizita la gradina botanica, vom merge la shopping, fiecare sa ne incadram in buget. Excursii, de asemenea, tabere de o săptămână. 

Cu siguranţa activitatea favorită a taberei urbane din Bucureşti a fost sportul. Echipa verde a reuşit să finalizeze toate probele în cel mai scurt timp. 

Cei mai creativi s-au încris la atelierul de pictură, unde şi-au imaginat deja peisajele de vară de la mare şi de la munte. 

Vlad şi Iustin au ales marea pentru că doar câteva zile îi mai despart de vacanţa cu părinţii, pe litoral.

Taberele la munte sau la mare costă între o mie şi două mii de lei pe săptămână. Copiii au şi mâncarea inclusă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Taberele urbane, soluţii inedite pentru vacanţa celor mici