Antena Meniu Search
x

Tânăr din Alba-Iulia, împuşcat în plină stradă

Întâmplare ca în filmele cu mafioţi, în Alba-Iulia. Un tânăr de 27 de ani a fost împuşcat în plină stradă, în timp ce se plimba cu bicicleta.

Vezi și

 Întâmplare ca în filmele cu mafioţi, în Alba-Iulia. Un tânăr de 27 de ani a fost împuşcat în plină stradă, în timp ce se plimba cu bicicleta. Victima a ajuns la spital cu răni la frunte şi ceafă. Totul a pornit, se pare, de la un conflict mai vechi.

Victima era conştientă când a ajuns la spitalul din Alba Iulia. Din fericire, arma cu care s-a tras nu era una letală, ci una folosită la tir sportiv. Medicii de la Spitalul din Cluj, acolo unde a fost transferat pacientul, îl vor opera pentru a-i scoate o alică din zona frunţii.

Victima se plimba pe bicicletă printre blocuri când a dat nas în nas cu alţi doi tineri, de care-l lega un conflict mai vechi. După câteva schimburi dure de replici şi chiar pumni, unul dintre tineri a scos arma şi a tras. Individul, care deţinea pistolul în mod nelegal, a fost reţinut împreună cu amicul lui, care, după incident, a ascuns arma în casă. Când va ieşi din spital, şi victima va fi cercetată pentru tulburarea liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Alba-Iulia, împuşcat în plină stradă