Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru un tânăr motociclist din Iași. Bogdan era căsătorit și avea un copil mic

Bogdan, un tânăr de 26 de ani din comuna Șipote, a murit în urma unui grav accident de motocicletă produs DE 583, între Lețcani și Iași.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 18.08.2020, 16:00

  • Paramedicii au încercat să îl resusciteze la fața locului, însă fără succes
  • Tragedia s-ar fi produs din cauza unei șoferițe care nu s-a asigurat la schimbarea benzii

Din primele informații, o șoferiță ar fi fi schimbat banda de circulație în timpul mersului, fără a se asigura corespunzător, și a împins motocicleta condusă de tânăr într-un cap de pod. Impactul a fost nimicitor.

Paramediii sosiți la fața locului au încercat să îl resusciteze pe Bogdan zeci de minute, însă în zadar. Tânărul a fost declarat decedat.

Accident de motocicletă în Iași

Potrivit BZI, Bogdan era căsătorit și avea un copil mic.

"La data de 17 august a.c., în jurul orei 14.30, am fost sesizați despre faptul că pe DE 583 a avut loc în accident rutier soldat cu victime omenești.  Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că o femeie de 43 de ani, din comuna Șipote, în timp ce conducea un autoturism pe DE 583 dinspre Lețcani către Iași, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă în aceeași direcție de către un tânăr de 26 de ani, ulterior motocicleta fiind proiectată într-un cap de pod. În urma accidentului, tânărul de 26 de ani a decedat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă", a transmis IPJ Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sfârșit tragic pentru un tânăr motociclist din Iași. Bogdan era căsătorit și avea un copil mic