Antena Meniu Search
x

Tânăr înecat în Prut după ce s-ar fi aventurat în apele învolburate să-și salveze calul și căruța. Ionuț avea 36 de ani

Un tânăr de 36 de ani din Vaslui a fost găsit înecat în Prut, cu tot cu cal și căruță, trupul său fiind scos la mal de polițiștii de frontieră, ajutați de pompierii de la ISU Murgeni.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.07.2020, 14:10

Tânăr înecat în Prut după ce s-ar fi aventurat în apele învolburate să-și salveze calul și căruța
Tânăr înecat în Prut după ce s-ar fi aventurat în apele învolburate să-și salveze calul și căruța - Facebook/ Apele Romane Prut-Barlad
  • Ionuț avea 36 de ani și era cioban la o stână de pe lângă Vaslui.
  • Tânărul a fost scos mort din apele Prutului, la fel și calul pe care ar fi încercat să-l salveze.

Polițiștii au descoperit pe malul apei animalul mort, încă legat de căruță, dar și o pereche de încălțări. Au chemat ajutoare și, după câteva ore, au descoperit în apă și trupul tânărului de 36 de ani din localitatea Cârja.

„Politia orasului Murgeni a fost sesizatã în jurul orelor 15.30, de cãtre o patrulã a Politiei de Frontierã, cã în timp ce patrulau pe raza satului Cârja, au observat în râul Prut, la mal, un cal mort si o cãrutã. La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Murgeni, care au identificat în locul indicat si o pereche de încãltãri. Au fost solicitati cei de la ISU Vaslui si de la Politia de Frontierã, iar în urma cãutãrilor, în jurul orelor 19.30, la aproximativ 10-15 metri de malul apei a fost gãsit un bãrbat, decedat”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru vremeanoua.ro.

Ionuț era cioban, împreună cu fratele lui, la o stână aflată între satele Râșești si Cârja. Localnicii sunt șocați de sfârșitul tragic al tânărului, despre care au doar cuvinte de laudă.

O primă ipoteză luată în calcul de anchetatori ar fi aceea că Ionuț se afla cu căruța pe malul Prutului, iar calul s-ar fi speriat, probabil de un șarpe, și a fugit direct în Prut. Ca să-l salveze, tânărul a sărit în apă, însă atelajul s-a răsturnat peste el și au sfârșit înecați atât el, cât și animalul său. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăr înecat în Prut după ce s-ar fi aventurat în apele învolburate să-și salveze calul și căruța. Ionuț avea 36 de ani