Antena Meniu Search
x

Tânăr din Prahova rămas infirm într-un accident, purtat pe drumuri de executor

Un tânăr din Prahova, rămas fără un picior în urma unui accident de circulaţie, este purtat pe drumuri de executorul judecătoresc!

Vezi și

Un tânăr din Prahova, rămas fără un picior în urma unui accident de circulaţie, este purtat pe drumuri de executorul judecătoresc! Tânărul a primit în instanţă contravaloarea unei proteze şi o pensie lunară. Dar executorul amână să pună în aplicare sentinţa.

Tânărul din Plopeni a câştigat în instanţă contravaloarea unei proteze la picior, adică 60.000 de euro, dar şi o pensie pe viaţă în valoare de 500 de lei. Însă cel care ar trebui să pună în aplicare sentinţa îl tot amână.

Faptul că executorul trage de timp îi face să creadă că s-a înţeles cu cel care a provocat accidentul. Mai mult, nu au cei 300 de lei să-i plătească executorului pentru a primi actele înapoi. 

În urmă cu 9 ani, tânărul a fost lovit pe motoscuter de o maşină care nu i-a acordat prioritate. Vecinii au mutat cu mâinile autoturismul să-l scoată. A stat 14 zile în comă şi a avut mai multe coaste şi maxilarul rupt.

Contactat telefonic, executorul care se ocupă de caz ne-a trimis la Camera Executorilor Judecatoresti de la Ploiesti, pentru un punct de vedere.

Tânărul are nevoie de o nouă operaţie pentru că proteza pe care a fost nevoit să o poarte până acum i-a provocat o necroză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Prahova rămas infirm într-un accident, purtat pe drumuri de executor