Antena Meniu Search
x

Tânăr omorât cu o coasă, din răzbunare

Moartea a venit cu coasa pentru un tânăr de 22 de ani din judeţul Vaslui. Iar călău i-a fost cel pe care toată viaţa l-a considerat cel mai bun prieten.

Vezi și

 Moartea a venit cu coasa pentru un tânăr de 22 de ani din judeţul Vaslui. Iar călău i-a fost cel pe care toată viaţa l-a considerat cel mai bun prieten. Agresorul a înnebunit de furie când a aflat că amicul lui se iubeşte chiar cu fosta sa soţie.

Au fost prieteni buni şi femeia i-a spus că face dragoste cu cel mai bun prieten al lui. Trădat, ucigaşul şi-a potolit cu sânge setea de răzbunare. Aseară şi-a convins doi prieteni să-şi ducă la bun-sfârşit planul diabolic. Cei trei au pornit pe uliţe cu o căruţă. Erau pregătiţi de război.

Fiecare din cele 3 persoane erau înarmate, unul cu o coasă, unul cu o furcă şi unul cu o bâtă. Fosta soţie era într-o altă căruţă, cu noul iubit şi fratele acestuia. A fost măcel, povestesc cei care au văzut ascunşi de după porţi scena sângeroasă.

După câteva schimburi dure de replici, agresorii au fost de necontrolat. Nu s-au dat bătuţi până nu l-au lăsat fără suflare pe tânăr. Tânăra de 24 de ani şi fratele victimei au ajuns şi ei bătuţi la spital, dar au scăpat cu viaţă. Agresorii au recunoscut totul. Cei trei au fost reţinuţi şi vor ajunge azi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Riscă până la 25 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tânăr omorât cu o coasă, din răzbunare