Antena Meniu Search
x

Singura tabăra şcolară din Iaşi, în paragină şi nepăsare

Singura tabăra şcolară din Iaşi zace în paragină şi nepăsare de ani de zile. Autorităţile locale dau din umeri şi spun că nu pot interveni pentru că aparţine de Ministerul Tineretului și Sportului.

de Redactia Observator

la 13.08.2019, 17:07

Vezi și

Singura tabăra şcolară din Iaşi zace în paragină şi nepăsare de ani de zile. Autorităţile locale dau din umeri şi spun că nu pot interveni pentru că aparţine de Ministerul Tineretului și Sportului. Culmea este că tabăra se află la câţiva metri de cea mai modernă zonă de agrement din oraș, iar locul are un potențial turistic uriaș.

Aflată la doar cinci kilometri de Iaşi, înconjurată de lacuri şi păduri, singura tabără şcolară din municipiu este o ruină. Dacă în urmă cu zece ani ani, elevii din toată regiunea Moldovei îşi petreceau aici vacanţa, acum peisajul este dezolant, iar dezinteresul statului se vede cu ochiul liber.

De ani de zile, niciun copil nu a mai călcat în zonă, iar căbănuţele unde era cazaţi înainte elevii nu se mai văd din cauza vegetaţiei. Singurii care mai calcă pe aici sunt câinii vagabonzi, care au pus stăpânire pe întreaga zonă.

Culmea, tabăra şcolară se află lângă una dintre cele mai moderne zone de agrement din judeţ.

Tabăra se află în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, iar autorităţile locale spun că nu pot interveni.

O soluţie ar fi ca tabăra să treacă în subordinea Primăriei. Autorităţile locale susţin că dacă acest lucru se va întâmpla o vor reabilita şi o vor da în folosinţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Singura tabăra şcolară din Iaşi, în paragină şi nepăsare