Antena Meniu Search
x

Tânără torturată o jumătate de zi

O tânără de 19 ani a ajuns la spitalul din Braşov, într-o stare cumplită. Ore în şir a fost torturată de bărbatul pe care voia să îl părăsească

Vezi și

O tânără de 19 ani a ajuns la spitalul din Braşov, într-o stare cumplită. Ore în şir a fost torturată de bărbatul pe care voia să îl părăsească

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani în Buzău, oraşul lor natal. Din toamnă, atunci când tânăra a intrat la facultate, s-au mutat împreuna, în Braşov. Părea un cuplu fericit, care niciodată nu a făcut probleme.

Săptămâna trecută, fata a încercat să pună punct relaţiei. Dar asta l-a înfuriat peste măsură pe bărbat. Vineri, omul s-a încuiat cu tânăra în casă şi a început să o lovească. După o oră, fetei i s-a făcut rău. Iar el a dus-o la spital. Nu s-a dezlipit nicio clipă de ea, aşa că fata nu a putut povesti chinul prin care trecea.

După ce a fost îngrijită de medici, tânăra a fost lăsată să plece acasă. Acolo a fost torturată ore întregi, în nenumărate feluri.

Abia după şapte ore de chin, Alina a reuşit să scape din mâinile iubitului transformat în călău. A mers direct la spital iar medicii, îngriziţi de starea ei, au anunţat poliţia.

Individul a fost arestat pentru 30 de zile. Este acuzat de privare de libertate, lovire şi alte violenţe. Cam tot atâtea zile va sta şi tânăra în spital, pentru îngrijiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Tânără torturată o jumătate de zi