Tânără pe trotinetă, lovită în plin de o şoferiţă în Bucureşti (Video)

De Redactia Observator.
Publicat: 27.06.2019, 20:37.
Actualizat: 27.06.2019, 20:38

Imagini şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere din Capitală. O tânără pe trotinetă a fost lovită în plin de o şoferiţă. Femeia nu a suferit răni grave aşa că nu a depus o plângere penală. Astfel de accidente sunt greu de cercetat, pentru că trotineta electrică nu e reglementată.

Imagini şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere din Capitală. O tânără pe trotinetă a fost lovită în plin de o şoferiţă. Femeia nu a suferit răni grave aşa că nu a depus o plângere penală. Astfel de accidente sunt însă greu de cercetat, pentru că trotineta electrică nu e reglementată în Codul Rutier. Iar poliţiştii nu ştiu ce măsuri să ia.

O clipă de neatenţie a fost suficientă pentru ca tânăra de pe trotineta electrică să fie lovită în plin. Cu ochii la fata aruncată pe asfalt, şoferiţa nici nu îşi dă seama că maşina sa loveşte şi stâlpul de pe trotuar, apoi o motocicletă parcată.

Incidentul s-a petrecut chiar în această intersecţie. O femeie circulă pe trotinetă pe această bandă de biciclişti. Un autoturism a acroşat-o dorind să vireze pe strada Ion Câmpineanu.

Un tânăr care circula astăzi în aceeaşi zonă, tot pe trotinetă electrică, a rămas surprins să vadă imaginile.

Poliţiştii chemaţi la locul accidentului nu au mai găsit-o pe fata lovită. Până acum, ea nu a mers la niciun spital şi nici nu a depus plângere.

Şoferiţa a fost trimisă la Biroul Accidente Uşoare, iar incidentul a fost considerat o tamponare. Asta pentru că reguli pentru trotinetele electrice nu există deocamdată.

Totuşi, luna aceasta un poliţist din Capitală a amendat pentru prima dată un utilizator de astfel de vehicul.

După un accident cu o maşină, agentul a stabilit că vina îi aparţine conducătorului de trotinetă, pe care a încadrat-o la moped, pentru că viteza din fabrică depăşea 25 de kilometri pe oră.

Noua modă în trafic le dă bătăi de cap poliţiştilor, dar mai ales şoferilor.

Un proiect de lege depus în Parlament ar putea reglementa trotinetele electrice în Codul Rutier. Dacă va trece, vehiculele vor fi permise doar pe carosabil, nu şi pe trotuar, iar viteza de deplasare nu trebuie să depăşească 40 de kilometri pe oră.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.