Antena Meniu Search
x

Tată și fiică, spulberați de mașină

Un tată şi fetiţa lui de 13 ani au fost spulberaţi de o maşină, după ce au traversat prin loc nepermis o stradă din Târgovişte.

Vezi și

Un tată şi fetiţa lui de 13 ani au fost spulberaţi de o maşină, după ce au traversat prin loc nepermis o stradă din Târgovişte. 

Copila de 13 ani nu şi-a mai recăpătat cunoştinţa de când a fost lovită de maşină. După ce au stabilizat-o la Spitalul din Târgovişte, medicii se întorc cu ea la ambulanţă. Este grav rănită şi respiră printr-un tub de oxigen.

Echipajul va pleca imediat la Bucureşti. În urma lui, o altă ambulanţă o să-l aducă pe tatăl fetei, şi el cu răni severe.

În faţa spitalului, o femeie nu se poate opri din plâns. Cu câteva minute în urmă era acasă, fericită că se apropie Crăciunul. Un apel prin telefon a anunţat-o că soţul ei şi copilul lor au fost loviţi de o maşină.

Femeia vrea cu orice chip să rămână lângă familia ei. Între timp, la locul accidentului, şoferul care a produs accidentul le explică poliţiştilor că este nevinovat.

Tot aseară, la câţiva kilometri de Târgovişte, un biciclist s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa unei maşini. Şoferul n-a mai avut timp să evite impactul, iar victima a ajuns la urgenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tată și fiică, spulberați de mașină