Antena Meniu Search
x

Bătrân orbit de propriul fiu, un recidivist condamnat pentru omor. Părinţii plăteau şi taxă de protecţie fiului, ca să nu-i bată

Suferinţa teribilă a unor părinţi din Iaşi a ieşit la iveală, după ce pe rolul instanţei a intrat un caz de o violenţă rară. Un bărbat de 47 de ani este judecat pentru mai multe infracţiuni, după ce şi-a chinuit părinţii în moduri de neimaginat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.08.2020, 20:42

Bătrâni din Iaşi chinuiţi groaznic de propriul fiu, un recidivist condamnat pentru omor - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Bătrânul a suferit enorm din cauza propriului fiu
  • Agresorul instituise taxă de protecţie propriilor părinţi

Bestia şi-a orbit tatăl, cu propriile mâini, după ce bătrânul nu a avut bani să plătească taxa de protecţie pe care fiul lor o instituise propriilor părinţi, o mie de lei pe lună.

Lucian B. a fost liberat condiţionat în 2015, după executarea unei pedepse pentru omor şi de atunci locuia cu părinţii săi, în Horpaz, comuna Miroslava.

Atacul împotriva tatălui său a avut loc în urmă cu patru ani, iar de atunci bătrânul este orb şi îşi caută dreptatea în justiţie. În tot acest timp, judecătorii nu au putut să dea o sentinţă pe măsura faptelor sale.

"Cu o zi înainte de Paşti, bărbatul şi-a lovit tatăl cu pumnii şi cu picioarele, i-a rupt o ureche şi i-a apăsat cu degetul pe ochiul drept până i l-a spart. Victima a rămas astfel fără vedere întrucât avea, anterior, o afecţiune şi la ochiul stâng. În primă fază, agresorul a ameninţat medicii veniţi la faţa locului cu cuţitul, astfel încât aceştia nu l-au putut prelua pe tată pentru a-l duce la spital. A fost nevoie de o intervenţie în forţă, bătrânul fiind dus, în cele din urmă, la spital. Acolo, a avut loc o altă scenă revoltătoare. Bugaenco a mers, alături de alte două persoane, la spital, având asupra sa o sabie, şi l-a ameninţat pe tatăl său că îl va omorî dacă nu îşi schimbă declaraţiile", precizează ziaruldeiasi.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bătrân orbit de propriul fiu, un recidivist condamnat pentru omor. Părinţii plăteau şi taxă de protecţie fiului, ca să nu-i bată