Antena Meniu Search
x

Tatăl fetei rănite pe lacul Snagov speră într-o minune

Barca tânărului de bani gata care a provocat accidentul de la lacul Snagov a fost ridicată de poliţişti. Cealaltă barcă, care a fost făcută bucăţi este în continuare pe fundul lacului. A fost căutată toată ziua cu sonarele.

Vezi și

Barca tânărului de bani gata care a provocat accidentul de la lacul Snagov a fost ridicată de poliţişti. Cealaltă barcă, care a fost făcută bucăţi este în continuare pe fundul lacului. A fost căutată toată ziua cu sonarele. 

O tânără este acum în comă profundă, după ce a fost spulberată de şalupa de viteză a lui Alexandru Popescu. Tatăl ei a vorbit în exclusivitate cu reporterii Observator. Se roagă pentru o minune şi spune că s-a ajuns aici, pentru că oamenii cu bani au pus stăpânire pe lac şi nu ţin cont de nimic.

Barca lui Alexandru Popescu va fi supusă unei expertize care va stabili cum s-a produs impactul.

Cealaltă barcă e încă pe fundul lacului şi va fi scoasă la suprafaţă pe cheltuiala patronului restaurantului, cel care a şi intervenit pentru a salva victimele. Bărbatul povesteşte că Alexandru Popescu nu avea cum să consume alcool, după impact, aşa cum a declarat la poliţie.

Ancheta l-ar putea viza şi pe tânărul care conducea cealaltă şalupă. Ionuţ Conea nu avea permis de conducere pentru ambarcaţiuni. El le-a spus poliţiştilor că era în probe, ca ospătar şi că a luat barca, fără permisiunea patronului.

"Am luat această barcă mai mică pentru că nu aveam permis şi ştiam că pentru ambarcaţiuni cu putere mai mică de cinci cai putere nu e necesar permisul de conducere. Barca nu avea lumini, numai Lunel avea o bentiţă cu o lanternă. În mijlocul lacului am auzit gălăgie şi muzică. După aceea a avut loc impactul", afirmă Ionuţ Conea

Şi a fost nimicitor pentru Lunel Vasile, bărbatul de 60 de ani care a decedat pe loc. Doi tineri arhitecţi de succes şi prietenele lor au trecut şi ei pe lângă moarte. Roger Pop şi Alex Adam au ieşit sâmbătă seara, cu iubitele lor la o cină romantică pe lac. La miezul nopţii li s-a spus că pleacă ultimul transport care îi poate duce pe mal. Barca lor a fost izbită puternic de şalupa lui Alexandru Popescu. Fetele au fost rănite cel mai grav.

Tatăl tinerei care este în comă povesteşte că de multe ori, oamenii cu bani îşi fac de cap pe lac.

Reprezentanţii complexului de caiac canoe care funcţionează pe lac povestesc că de multe ori, sportivii au fost puşi în pericol de proprietarii ambarcaţiunilor puternice.

Unul dintre arhitecţii răniţi în accident a fost externat. Celălalt a fost operat la picior şi va trece printr-o lungă perioadă de recuperare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tatăl fetei rănite pe lacul Snagov speră într-o minune