Antena Meniu Search
x

Tatal micului Hercule ameninta cu coasa

Si-a crescut copiii in sala de forte! I-a cladit ca pe culturisti si i-a hranit cu suplimente pentru muschi. Acum, cand e aproape sa ramana fara ei si fara libertate, tatal micului Hercule imparte amenintari

Vezi și

Tatal micilor culturisti e pus pe treaba. Se lauda cu noua achizitie din curte. De fapt, vorbeste despre bataie. “O coasa buna trebuie sa fie si batuta bine. Daca nu e batuta bine in gura, nu taie bine iarba”, sustine acesta.

Clipuletul are un titlu sugestiv. Vrea ca lumea sa-i lase in pace pe micii culturisti. Face si un test cu noul lui instrument. Dar nu coase iarba, ci loveste o tinta. Concluzia? O spune chiar el: “E chiar buna ! E buna, foarte buna”.

Nu e prima amenintare a tatalui antrenor. Acum cateva zile, a pornit o avalansa de cuvinte grele la adresa inspectorilor de la Protectia Copilului.

Acum, tatal copiilor cu muschi este anchetat pe doua planuri. Pe de o parte, tribunalul va trebuie sa decida daca il va lasa fara micul Hercule si fratele lui mai mic. Iar politistii il cerceteaza pentru felul in care si-a chinuit baietii. El spune ca i-a intarit, medicii insa sunt de parere ca le-a facut rau, pentru tot restul vietii. La fel si psihologii. “Daca eu fac o interventie mare la nivel fizic, e clar ca sistemele celelalte doua, psihologicul si socialul, vor suferi niste influente”, a declarat psihologul Cristina Fulop.

Viitorul micilor culturisti si al tatalui antrenor se va decide in urmatoarele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tatal micului Hercule ameninta cu coasa