Antena Meniu Search
x

Tatal micului Hercule, in razboi cu toata lumea

Tatal micului Hercule e suparat pe toata lumea. A intrat pe radarul Protectiei Copilului, pentru antrenamentele dure la care ii supune pe cei mici. Insa, in loc sa inceteze, acesta este si mai indarjit

Vezi și

Barbatul posteaza pe retelele de socializare zeci de mesaje de amenintare si e pus pe reclamatii. N-au scapat de plangeri nici macar medicii care i-au evaluat pe cei doi copii.

Imaginile, postate pe internet, i-au convins pe inspectorii de la Protectia Copilului sa faca plangere impotriva tatalui, dar n-au facut decat sa-l intarate. De cateva zile incoace, pe pagina de Facebook a lui Giuliano Stroe curg amenintarile. "Biciclistule! Fii tu sigur ca daca ceva se intampla mie sau familiei mele, cineva iti va face "freza"!"

Tatal micului Hercule nici nu vrea sa auda de ziaristi. E in razboi cu toata lumea. A inceput cu o reclamatie impotriva directoarei de la scoala unde invata Giuliano si fratele lui. Dascalul i-ar fi bruscat pe cei mici. "M-a amenintat ca o sa ma duca la Parchet. Reactiile astea pe care le are fata de mine, le are fata de multe persoane, numai cu amenintari", a povestit aceasta.

Iulian Stroe e suparat si pe medicii de la spitalul Parhon din Capitala, unde si-a dus copiii la analize. Se plange ca medicii n-ar fi respectat secretul medical, asa ca a facut o plangere la Colegiul Medicilor din Bucuresti. Reclamatia a ajuns ieri prin posta si va fi analizata in cursul acestei luni.

Barbatul a refuzat sa le ofere inspectorilor de la Protectia Copilului buletinele cu analizele facute. N-a avut insa o problema sa le publice pe internet. Dintr-unul reiese ca, desi are opt ani, Giuliano are inca probleme cu pronuntia cuvintelor. Si nu sunt singurele probleme de sanatate. Orele lungi petrecute in sala de forta si antrenamentele extrem de dure si-au spus cuvantul: Giuliano nu s-a dezvoltat normal pentru varsta lui. Ar trebui sa masoare cel putin un metru si treizeci de centimetri, dar a ramas la inaltimea unui pusti de patru ani.

Maine, tatal micilor culturisti va trebui sa se prezinte la tribunal. Directia pentru Protectia Copilului din Olt a cerut ca parintele sa fie decazut din drepturi iar copiii sa fie dusi la un centru de plasament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Tatal micului Hercule, in razboi cu toata lumea