Antena Meniu Search
x

Tatal "micului Hercule", scandal cu autoritatile care au venit sa0i verifice pe fii lui

Tatal micului Hercule tuna si fulgera. Intr-o noua productie proprie, postata pe internet, barbatul a filmat cearta cu inspectorii de la Protectia Copilului, cu politistii si cu un medic.

Vezi și

S-a pus zid intre autoritatile care au venit in vizita si micii lui culturisti. Chiar daca magistratii i-au lasat pe micuti in casa tatalui antrenor, au decis si ca Protectia Copilului trebuie sa se intereseze de soarta lor.

O vizita de lucru, pentru angajatii Protectiei Copilului, e motiv de razboi pentru cel care l-a cladit pe Hercule junior. Nu le permite oaspetilor neanuntati sa ii intre in curte. Politisti, inspectori si un medic se roaga mai ceva ca un grup de fani sa ii vada pe micii culturisti.

La Curtea de Apel Craiova, legea va decide, din nou, in grija cui vor ramane copiii. La primul proces, acum o luna, tatal a avut castig de cauza. I-a pastrat pe halterofilii in devenire, insa cu o conditie. Sa permita supravegherea dezvoltarii lor.

Pe internet, tatal antrenor a publicat filmulete cu ziua de nastere a fiului sau mai mare. Micul Hercule a implinit noua ani.

Nici la premierea elevilor, nu a uitat camera video acasa. I-a pus micului Hercule ochelari de soare, ca sa semene mai mult cu idolul lui - Terminatorul Schwarzenegger.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tatal "micului Hercule", scandal cu autoritatile care au venit sa0i verifice pe fii lui