Antena Meniu Search
x

Tatăl Simonei Halep, dator la stat

Sunt probleme în familia Simonei Halep. ANAF a pus sechestru pe trei autoturisme dar şi pe o stână a familiei pentru datorii la stat acumulate în timp de firma de lactate a lui Stere Halep.

Vezi și

Sunt probleme în familia Simonei Halep. ANAF a pus sechestru pe trei autoturisme dar şi pe o stână a familiei pentru datorii la stat acumulate în timp de firma de lactate a lui Stere Halep. 

Firma Lacto Mony SRL din loc Vulturu, Conastanta este administrata de Stere Halep, tatal Simonei Halep. Firma a fost deschisa in 2003, insa a acumulat datorii importante la stat motiv pentru care in 2008 s-a trecut la executare silita. Mai exact, o autoutilitara Fiat Ducatto, o autospecializata DACIA 1305 papuc, autoturism Seat, autoturism Audi A6, autoturism Mercedes benz. În dreptul masinilor, cu exceptia Mercedesului, in centralizatorul datoriilor publice apare ca datoria a fost platita, in luna mai. Tot in centralizatorul bunurilor care pot fi valorificate mai apare si ca in martie 2013 s-a pus sechestru si pe o casarie de 852 mp. Centralizatorul din 2010 arata si preturile estimate pentru o parte din bunurile sechestrate. Dacia avea un pret de 3.000 de lei, Fiatul un pret de 32.100, Seat-ul - 36.500 lei, iar Audi 63.700 lei. In dreptul Mercedesului nu era trecut nimic, cel mai probabil a fost bun asigurator pentru posibile pierderi. 

Insa, chiar daca datoria a fost achitata si cel mai probabil sechesttul a fost ridicat, firma familiei Halep a acumulat alte datorii de peste 200 de mii de lei. mai exact, 148.450 lei, la care se adauga penalitati de 87263 de lei. ANAF-ul a dat insa inlesnire la plata, adica nu-l mai executa, dar Halep trebuie sa plateasca banii datorati in urmatoarele 6 luni. Inlesnirea la plata e garantata tot cu bunuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Tatăl Simonei Halep, dator la stat