Antena Meniu Search
x

O tânără a scăpat ca prin minune de la moarte, după ce tavanul unui mall din Constanţa s-a prăbuşit la câteva secunde după ce a trecut pe sub el

O ieşire la mall a devenit periculoasă. După ce clienţii au fost evacuaţi în urma unui incendiu, un tavan prăbuşit le-a pus viaţa în pericol.

Vezi și

O ieşire la mall a devenit periculoasă. După ce clienţii au fost evacuaţi în urma unui incendiu, un tavan prăbuşit le-a pus viaţa în pericol. S-a întâmplat la un centru comercial din Constanţa, unde au mai existat şi alte incidente grave în trecut. Reprezentanţii mall-ului şi-au cerut scuze, însă unii dintre angajaţi spun că nu pot uita spaima prin care au trecut, chiar în seara de Sfântul Andrei. 

"Cât am apucat să mă ridic, nu ştiu dacă au fost două secunde, a căzut totul, aşa!" Tânăra a scăpat doar printr-un noroc. Trecuse pe sub tavanul fals, o structură metalică de aproape o tonă, cu doar o clipă înainte de a se prăbuşi. Din apropiere, alte câteva zeci de persoane au privit înspăimântate. "Mall-ul la ora aia era full! Nu ştiu cum s-a nimerit să nu treacă nimeni în momentul ăla! Credeţi-mă, era puhoi de oameni în momentul ăla pe aici." 

Era o seară specială, de Sfântul Andrei mulţi oameni au ieşit în oraş. Iar astfel de incidente au mai avut loc în acelaşi mall. În luna iulie a acestui an aveai nevoie de umbrelă pentru a te plimba prin centrul comercial. În urmă cu doar câteva săptămâni, un incendiu a izbucnit într-un magazin, iar oamenii au fost evacuaţi de urgenţă. Acum însă, o bucată de tavan s-a prăbuşit. Şi nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru. 

În anii trecuţi, un geam securizat s-a prăbuşit de la etajul 1. O femeie, care era cu un copil, a fost rănită şi dusă de urgenţă la spital. 

Reprezentanţii centrului comercial au transmis scuze clienţilor: "Coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, dupa concluzia unei prime evaluari, în urma unui montaj instabil realizat de echipă contractată pentru aceste lucrări."

Tavanul era montat de doar câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » O tânără a scăpat ca prin minune de la moarte, după ce tavanul unui mall din Constanţa s-a prăbuşit la câteva secunde după ce a trecut pe sub el