Antena Meniu Search
x

Teapa la vedere! Ochelari de fite, vanduti la un pret de nimic

Ochelari de fite, la un pret de nimic. Pietele si targurile sunt pline de asa zisii ochelari de firma. Si in timp ce acestia, in magazinele specializate, costa cateva sute de lei, pe strada se vand cu cateva zeci de lei,iar preţul poate fi chiar şi negociat

Vezi și

Cu cateva zeci de lei oricine isi poate permine sa-si cumpere o pereche de ochelari de soare, "de firma". Cel putin asa se lauda comerciantii. Marfa lor este de cea mai buna calitate. Ba mai mult, unii dintre ei iti ofera si garantia ca nu esti inselat.

Alt vanzator, alti ochelari de firma. Doar ca de data aceasta produsul cautat nu mai este expus la vedere. Doar clentii "speciali" sau care vor o comanda mai serioasa au acces.

Super oferta. Mult mai ieftin decat in orice magazin. Va ganditi ca sunt contrafacuti? Nicio sansa, ne asigura vanzatorul.

Specialistii in oftalmologie ne recomanda sa fim foarte atenti atunci cand cumparam o pereche de ochelari.

Asa ca, decat cu niste ochelari cumparati de pe strada si fara o garantie a calitatii, mai bine fara pentru ca cei ieftini, nu numai ca nu ne protejeaza ochii de razele solare, dar ne afecteaza si vederea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Teapa la vedere! Ochelari de fite, vanduti la un pret de nimic