Antena Meniu Search
x

Piese de teatru și stand-up comedy, pe Teatrul Naţional din Bucureşti

Găsim oferte de relaxare şi în Bucureşti. Chiar în centrul Capitalei, pe Teatrul Naţional, putem merge la o piesă de teatru sau pentru un show de stand-up comedy, în aer liber.

de Georgiana Ion

la 06.07.2020, 14:00

Vezi și
  • Piesele încep când se lasă întunericul.
  • Sunt respectate măsurile de distanţare.

Cristiana Gavrilă, coordonator Amfiteatru TNB: Este un efect, şi o stare superbă, pe căldura asta cu care ne luptăm acum, seara aici este o briză.. te simţi ca la mare. Dacă te poţi bucura şi de un spectacol bun..

În sala Amfiteatru, fiecare weekend aduce o experienţă nouă. Piese noi, actori mari dar şi o premieră de neratat

Cristiana Gavrilă, coordonator Amfiteatru TNB: Jurnal de România, 1989. Teatru documentar, experiment multimedia aş putea să spun eu, dincolo de spectacol multimedia, cu Ion Caramitru, Oana Pellea, Florentina Ţilea şi Daniel Badale. Este o poveste care cred că nu va trece neobservată.. El în sine este un eveniment şi o invitaţie la dezbatere, în jurul a ceva ce poate că în arta şi în spaţiul public a trecut.. discutat mult, dar neasumat. Este vorba despre momentul 1989. 

Pe 24 iulie se întâmplă asta. Dar aveţi motive să mergeţi acolo oricând. Piesele încep când se lasă întunericul. La ora 21. Care este atmosfera în sală? Nici noi nu o puteam descrie mai bine..

Participantă: Foarte frumos.. chiar e surprinzător de plăcut .. Chiar dacă este cald, este o atmosferă foarte placută. 

Avem recomandări şi pentru caldură. Un cocktail rece şi mult.. umor. 

În anul 2003 a luat naştere fenomenul intitulat stand up comedy. Pentru a sărbători acel moment, terasa de pe Teatrul Naţional va găzdui în fiecare weekend, până la finalul verii, show-uri de comedie.

Pentru a respecta măsurile de siguranţă impuse, mesele se află la o distanţă de 2 metri între ele, iar biletele puse în vânzare pentru fiecare eveniment sunt în numar limitat. 

Vio, artist stand-up comedy: Noi o să fim în fiecare weekend aici şi..  Avem glume, avem răcoritoare pentru cine vrea să se răcorească, bate şi vântul puţin, ce mai.. de ce să nu vii?

Costel, artist stand up comedy: Suntem şi la înălţime.. Suntem primul show de stand up comedy care este făcut la înălţime. 

În plus, toată mlumea ştie: râsul molipsitor este cel mai bun tratament împotriva a... orice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Piese de teatru și stand-up comedy, pe Teatrul Naţional din Bucureşti