Antena Meniu Search
x

Observator Special! Tehnici de slabit dupa nastere

Pentru majoritatea proaspetelor mamici cel mai greu de suportat sunt kilogramele in plus. Antrenorii de fitness stiu precis cum sa le scape de surplusul de greutate

Vezi și

Visul oricarei femei care abia a nascut este sa revina in timp record la greutatea dinaintea sarcinii. Iar pentru asta nu se da in laturi de la nimic. Dar ce se intampla atunci cand kilogramele nu vor sa plece prin metodele traditionale? Inseamna ca este momentul sa se apuce de topait.

"Kangoo Jumps consta in folosirea unui echipament special, e vorba de ghetele kangoo jumps. Le folosim ca si metoda de slabit. Anternamentul este destul de intens pe partea de cardio. Se ard, in general, de trei ori mai multe calorii decat la orice alt tip de anternament, intr-o sala de fitness", explica Diana Stirbu, instructor Kangoo Jumps."Se bazeaza pe pasi de aerobic, in saritura. Este cu totul si cu totul special, pentru ca ghetele au fost facute pentru reabilitare si toate persoanele se simt extraordinar de bine pe ele. De ce? In momentul sariturii, se elibereaza endorfine si toata lumea care imi participa la clasa, zambeste".

Totusi, doamnele care abia au nascut ar trebui sa-si consulte medicul inainte sa se incalte cu aceste ghete. " Exista doua categorii de persoane: cele care opteaza pentru o nastere prin cezariana. Acestea se recupereaza, de obicei, putin mai greu. Imi scriu, de obicei si ma intreaba cat dureaza aceasta perioada si de obicei le raspund in felul urmator: medicul este cel care le da voie sa faca sport. Daca le da voie sa faca sport, atunci ele pot veni la clasa, linistite. Cealalta categorie, persoanele care nasc normal, sunt mai norocoase, sa zic asa. Va dau un exemplu, am o clienta care a venit dupa trei saptamani, dupa ce a nascut al treilea copil. Facuse kangoo jumps cu mine, intainte. De obicei, revin la clasele mele. A venit dupa trei saptamani, a inceput cu doua sedinte pe saptamana si mi-a slabit, in trei luni de zile, peste 10 kilograme".

Cu alte cuvinte, ghetele de topait sunt mult mai eficiente decat un antrenament normal. Exista, insa, si mame pretentioase, care nu vor doar sa revina la numarul de kilograme care le-a consacrat, dar sa rezolve si alte probleme care survin in urma sarcinii. Si atunci au la dispozitie un fel de mini-nava spatiala.

"Tehnologia care sta in spatele acestui sistem, face ceva ce nu mai face niciun alt device, nicaieri in lume. Iti accelereaza metabolismul. Lucru care se traduce nu doar prin slabire in kilograme si in centimetri, se traduce printr-o gama larga de beneficii, cum ar fi: detoxifiere, reglarea somnului si alungarea insomniei, total, eliminarea durerilor articulare si musculare", spune Raluca Iliescu, manager,

In plus, la fel ca si sportul, efectele aceste tehnologii isi pun amprenta si pe starea de spirit a femeii. "Cresterea nivelurilor de endorfina, xerotonina si melatonina, care iti creeaza o stare emotiva senzationala, pentru ca ele se mai numesc si substantele fericirii , in popor, ca sa zic asa", mai explica aceasta.

Daca dispozitivul este oarecum SF, efectele sunt cat se poate de reale. "Dupa primele sedinte, apar si rezultatele dorite in sensul de frumusete, ca sa zic si anume, slabesti in kilograme si in centimentri, adica practic, te topesti. In momentul in care se deblocheaza metabolismul, se demareaza acest proces in corpul tau, care te reshapeaza, practic".

Printre mamicile care au incercat aceasta metoda revolutionara, se numara si Mihaela Glavan, celebrul designer de pantofi. "Am nascut de curand, mai exact, al doilea copil, acum trei luni de zile si beneficiez de aceste sedinte de infrafit x, de o luna si jumatate. O sedinta dureaza 40 de minute, timp in care sunt eu cu mine insami, ceea ce e de apreciat, pentru ritmul in care se intampla lucrurile in ziua de azi".

Fiind la cea de-a doua sarcina si totodata la cea de-a doua metoda de a reveni la forma initiala, dupa nastere, Mihaela a putut face clar, diferenta. "Dupa prima sarcina, am tinut o cura de detoxifiere, ma rog, dupa sase luni de la nastere si am slabit destul de greu. Aici, deja, sunt trei luni si sunt back in shape".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Observator Special! Tehnici de slabit dupa nastere