Antena Meniu Search
x

Temperaturi de primăvară înregistrate în România, cu o săptămână înainte de Crăciun

Cu doar o săptămână înainte de Crăciun, vremea contrazice anotimpul şi bate record după record. Au fost şi peste 20 de grade astăzi, la finalul celui mai călduros an din istorie. Primăvara din decembrie scoate din casă românii dornici de mişcare.

de Redactia Observator

la 18.12.2019, 21:30

Vezi și

Cu doar o săptămână înainte de Crăciun, vremea contrazice anotimpul şi bate record după record. Au fost şi peste 20 de grade astăzi, la finalul celui mai călduros an din istorie. Primăvara din decembrie scoate din casă românii dornici de mişcare. În Constanţa, s-au făcut scufundări ca-n sezonul cald. În timp ce pe faleză, s-au cântat colinde.

Pe faleză, cu ochelari de soare şi doar în cămăşi, colindătorii din Constanţa au părut că anunţă mai degrabă primăvara, decât sărbătorile de iarnă. 

Gecile de iarnă şi chiar pantofii au fost astăzi opţionale la malul mării. 

În apa liniştită, câţiva tineri s-au avântat în adâncuri.  

Cel mai cald a fost în Argeş: 21 de grade la amiază.

Este mult mai cald noaptea decât ar trebui să fie ziua, în această perioadă. 

Valorile sunt şi cu peste 15 de grade mai mari decât este normal la mijlocul lunii decembrie. În doar 24 de ore, au fost înregistrate aproape 60 de recorduri de temperaturi. 

În Târgovişte, în timp ce pe străzi răsunau cântece de Crăciun, tinerii au stat la terase doar în tricou.

Bucureştenii au profitat de cele 17 grade cu plus ca să facă mişcare. Unii au ieşit la alergat, alţii s-au relaxat la o plimbare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De vineri, temperaturile încep să scadă uşor, dar vor rămâne în continuare anormal de ridicate pentru această perioadă. De sâmbătă vor începe ploile din vest şi vor înainta spre zona Moldovei. 

Până de Crăciun, spun meteorologii, este posibil să se depună un nou strat de zăpadă la munte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Temperaturi de primăvară înregistrate în România, cu o săptămână înainte de Crăciun