Antena Meniu Search
x

În mijlocul iernii, a fost vreme de plajă şi de cort. Maxima zilei bate orice record: 21 de grade Celsius

A fost cea mai călduroasă zi de februarie din ultimii ani, cu temperaturi record de până la 21 de grade Celsius. Pe litoral, s-a deschis deja sezonul.

Vezi și

Vremea continuă să ne surprindă. A fost cea mai călduroasă zi de februarie din ultimii ani, cu temperaturi record de până la 21 de grade Celsius. Pe litoral, s-a deschis deja sezonul. Sunt turişti veniţi cu cortul care au făcut baie în mare ca într-o zi de vară autentică. În cealaltă jumătate a ţării, au fost ploi şi vânt. Iar din această noapte, vremea urâtă va cuprinde întreaga ţară.

3 februarie 2018. Este ziua care a bătut toate recordurile. Pe litoral, doi turişti au dat startul sezonului estival cu trei luni înainte de termen. La 16 grade Celsius, au făcut baie în mare şi s-au bronzat, în slip, lângă cortul de pe plajă.

Iar vremea de primăvară târzie i-a scos pe toţi din case. Unii au ieşit cu placa de surf, alţii cu.... turma de capre.

Doi tineri au venit la mare din Bucureşti. Nu şi-au adus costumele de baie, deşi au încercat apa la mal. 

Meteorologii spun că temperaturile zilei le-au depăşit şi cu 18 grade Celsius pe cele normale. Au fost chiar şi 21 de grade în Dolj, 18 grade în Turnu Măgurele, iar în Capitală, Călăraşi şi Hârşova, 17 grade Celsius. 

Din Bucureşti până în vestul ţării, pare că se schimbă anotimpul. La Timişoara, a plouat ore în şir, iar temperatura nu a depăşit 5 grade Celsius. 

Iar de la Timişoara, ploaia vine în toată ţara. 

Din această noapte, vremea începe să se răcească treptat. Mâine, vor fi între 2 şi 12 grade Celsius. Şi hidrologii au emis un cod galben de inundaţii pentru râuri din 15 judeţe din ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » În mijlocul iernii, a fost vreme de plajă şi de cort. Maxima zilei bate orice record: 21 de grade Celsius